Головна Новини Дозвілля музика Вперше за 11 років: Crazy Frog випустив новий трек (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Вперше за 11 років: Crazy Frog випустив новий трек (ВІДЕО)

Король популярних рингтонів 2000-х Crazy Frog повернувся і порадував шанувальників новим треком та кліпом

13 грудня 2021, 19:30
Поділіться публікацією:








Crazy Frog – популярний проект Еріка Вернквіста, який з'явився у 2003 році й буквально підривав танцполи своїми треками, особливо "Axel F". І більш ніж через 11 років мовчання анімаційний персонаж повернувся, втішивши новою композицією.

Вперше за 11 років: Crazy Frog випустив новий трек (ВІДЕО)

Фото: YouTube/Crazy Frog

На офіційному YouTube-каналі з'явився новий трек "Tricky" та знятий на нього кліп, у якому "божевільне жабеня" роз'їжджає на невидимому мотоциклі та співає всім знайоме "ринь-дінь-дінь". Представлений сингл — це музичний твір популярних треків "M to the B" британської реперки Millie B і хіта дев'яностих "it's tricky" від американської реп-групи RUN DMC.

За дві доби новий кліп зібрав майже два мільйони переглядів та безліч коментарів: "Легенда повернулася, щоб нагадати, як має звучати музика", "Боже до сліз від радості, я ж у глибокому дитинстві дивився його", "Це найкраще, що я слухав і бачив за останні 12 років", "Герой, якого ми не потребували, але якого заслуговуємо", — пишуть користувачі.

Нагадаємо, що композиція Blinding Lights 31-річного відомого виконавця The Weeknd увійшла в історію. Сінгл очолив чарт "Billboard Greatest Songs of All Time Hot 100 Chart" ("Кращі пісні всіх часів").

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в рейтингу найпопулярніших треків літа-2020 позицію, яка лідирує, зайняла композиція "Rockstar" американського репера DaBaby, записана за участю репера Roddy Ricch.

Читайте також, що скоро новорічна ніч і, якщо ви хочете розслабитися і поринути у святкову атмосферу, то включайте плейлист знаменитих пісень, які заведено вважати символом зимової казки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини