Головна Новини Дозвілля музика В України змінились шанси на перемогу на Євробаченні 2024 після перемоги Jerry Heil та Alyona Alyona
commentss НОВИНИ Всі новини

В України змінились шанси на перемогу на Євробаченні 2024 після перемоги Jerry Heil та Alyona Alyona

Учасниці від України Jerry Heil та Alyona Alyona стали головними претендентами на перемогу на пісенному конкурсі Євробаченні 2024.

5 лютого 2024, 12:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Після оголошення результатів Нацвідбору стало відомо, що Україну на Євробаченні 2024 представлять Jerry Heil та Alyona Alyona з піснею "Teresa & Maria". Така новина змусила букмекерів переглянути шанси України на перемогу на Євробаченні 2024.

В України змінились шанси на перемогу на Євробаченні 2024 після перемоги Jerry Heil та Alyona Alyona

Jerry Heil та Alyona Alyona на Нацвідборі Євробачення 2024. Фото з відкритих джерел

В оновленому рейтингу букмекерів Україна повернула собі перше місце та є головним кандидатом на перемогу на Євробаченні 2024. Букмекери оцінили шанси на перемогу на пісенному конкурсі Євробачення 2024 учасників від України Jerry Heil та Alyona Alyona на 17%.

Другим у списку букмекерів опинилися учасник від Великої Британії Оллі Александр з 9% шансів на перемогу. Трійку лідерів замикає Італія, однак конкурсант від цієї країни ще не визначився.

В України змінились шанси на перемогу на Євробаченні 2024 після перемоги Jerry Heil та Alyona Alyona - фото 2

Шанси України на перемогу на Євробаченні 2024

Нагадаємо, що під час Нацвідбору журі оцінили виступ Jerry Heil та Alyona Alyona на 10 балів з 11, а перше місце віддали гурту Ziferblat. Попри це, завдяки глядацькому голосуванню Jerry Heil та Alyona Alyona набрали найбільшу кількість голосів, що дозволило дуету українських співачок поїхати на Євробачення 2024 від України. Зазначимо. що букмекери перед відбором передбачили, що Jerry Heil та Alyona Alyona стануть учасниками від України з шансами у понад 60%.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про скандал на Нацвідборі Євробачення 2024. Українська співачка SKYLERR зняла свою кандидатуру через збої у застосунку "Дія", через який проводилось глядацьке голосування. Співачка зазначила, що таким чином може відбутись некоректне голосування за кандидатів від України на пісенному конкурсі Євробачення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини