Головна Новини Дозвілля музика Хто переможе на Євробаченні 2024: букмекери змінили фаворита конкурсу
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто переможе на Євробаченні 2024: букмекери змінили фаворита конкурсу

Україна та Велика Британія були лідерами на перших етапах у рейтингах букмекерів щодо переможця на Євробаченні 2024, однак їх посунув представник з Ісландії.

28 січня 2024, 13:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Поки тривають національні відбори до Євробачення у різних країнах учасницях, букмекери намагаються оцінити фаворитів конкурсу та оновлюють свої рейтинги. В останньому оновленні букмекери назвали нового фаворита Євробачення 2024.

Хто переможе на Євробаченні 2024: букмекери змінили фаворита конкурсу

Ісландія фаворит на перемогу на Євробаченні 2024. Фото з відкритих джерел

Згідно з рейтингом букмекерів новим лідером на перемогу стала Ісландія. Це сталось після того, як Ісландія оголосила ім’я свого конкурсанта. Ним виявився Башар Мурад, який живе у Єрусалимі. Співак у своїй музичній творчості торкається тем окупації на Близькому Сході та гендерної рівності. Букмекери дають 12% на перемогу Ісландії на Євробаченні 2024.

Попри те, що Україна ще не визначилась з представником на Євробаченні, вона посідає другу сходинку, з шансами на перемогу 9%. Конкурсант від України стане відомим 3 лютого під час Нацвідбору Євробачення.

Трійку лідерів на Євробаченні замикає Велика Британія – 8%. На четвертому місці Італія – 6%. А господар пісенного конкурсу Швеція на п’ятому місці – 5%.

Хто переможе на Євробаченні 2024: букмекери змінили фаворита конкурсу - фото 2

Рейтинг букмекерів на переможця Євробачення 2024

Зазначимо, що перед оновленням шансів на перемогу, лідером букмекерів була Україна та Велика Британія.

Нагадаємо, що Україну минулого року на конкурсі Євробачення представляв гурт Tvorchi, який посів шосте місце, а перемогу здобула шведська співачка Лорін. Таким чином 68-й пісенний конкурс Євробачення пройде у Швеції у травні. Півфінали відбудуться 7 та 9 травня, а фінал – 11 травня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що букмекери визначили фаворита Нацвідбору Євробачення 2024 від України. Хто має найбільші шанси на перемогу. За право представляти Україну змагаються одразу 11 учасників.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини