Головна Новини Дозвілля музика Понад мільйон за добу: чий кліп набирає популярність на Youtube (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Понад мільйон за добу: чий кліп набирає популярність на Youtube (ВІДЕО)

Новий кліп канадського виконавця The Weeknd, опублікований на Youtube-каналі, швидко набирає перегляди

12 січня 2022, 13:25
Поділіться публікацією:








31-річний канадський співак The Weeknd нещодавно представив новий музичний альбом, а за ним і нову відеороботу, яка викликала фурор на Youtube лише за кілька днів. Кліп виконавця на трек "Gasoline" за добу зібрав понад мільйон переглядів.

Понад мільйон за добу: чий кліп набирає популярність на Youtube (ВІДЕО)

The Weeknd (фото з відкритих джерел)

У кліпі виконавець приходить на вечірку у нічний клуб і серед натовпу, що танцює, впізнає себе старого. Це страшенно лякає головного героя, як й інші жахи у вигляді спотворених облич і змій.

Фанати The Weeknd у коментарях до кліпу зазначають про бездоганність і продуманість відеоробіт співака та захоплюються його нестандартним баченням речей.

"Візуальні ефекти у відео The Weeknd ніколи не розчаровують!", "Його пісні не тільки шалено хороші, а і його кліпи епічні", "Це вражаюче", "Який витвір мистецтва!" — написали користувачі мережі.

До речі, пісня Gasoline належить до нового альбому виконавця Dawn FM, який вийшов 7 січня 2022 року. Альбом стилізований під нічну радіостанцію з Джимом Керрі у ролі ведучого.

Нагадаємо, що 31-річний популярний виконавець The Weeknd підігрів плітки про свій роман із 46-річною зіркою Голлівуду Анджеліною Джолі, які активно почали поширюватися у мережі влітку минулого року. А всьому виною став один рядок із нової пісні артиста.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американський журнал Rolling Stone назвав кліп, який очолив рейтинг "100 найбільших музичних відео всіх часів".

Читайте також, що новий світовий рекорд по найдовшому музичному кліпу встановив популярний американський гурт Twenty One Pilots. Відео на пісню "Level of Concern" було анонсовано як інтерактивне.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олег

12 січня 2022, 13:52

Сколько же больных людей в этом мире.


Новини