Головна Новини Дозвілля музика "Відбій тривоги": Dj Tapolsky презентував хіт з голосом Арестовича
commentss НОВИНИ Всі новини

"Відбій тривоги": Dj Tapolsky презентував хіт з голосом Арестовича

Український діджей Анатолій Тапольський випустив новий трек "Відбій тривоги", в якому є лише музика та голос Арестовича

22 квітня 2022, 04:30 comments1332
Поділіться публікацією:








Радник Офісу президента Олексій Арестович є одним із "крашів" українців та головним "заспокійливим" наших громадян. А все через підбадьорливі фрази, відсутність паніки та оптимістичні прогнози у війні. Dj Tapolsky вирішив використати його голос у своїй новій композиції.

"Відбій тривоги": Dj Tapolsky презентував хіт з голосом Арестовича

Dj Tapolsky презентував хіт із голосом Арестовича (фото з відкритих джерел)

Легенда українського драм-енд-бейсу Dj Tapolsky, справжнє ім'я якого Анатолій Топольський, випустив свіжий трек під назвою "Відбій тревоги". У ньому є лише музика та голос Олексія Арестовича, який звучить у додатку "Тривога" та повідомляє громадянам про відбій, наголошуючи, що "Все буде добре" і "можна повертатися до нормального життя".

Український діджей зазначив, що гроші, зібрані від прослуховування його нової композиції, спрямує на потреби одного з підрозділів 72-ї бригади Збройних сил України.

"Поки я в Києві, вирішив трохи згадати про dnb. Слухайте спільний трек "Відбою Тривоги" з Олексієм Арестовичем", — написав Tapolsky.

Трек також доступний на стрімінгових майданчиках Spotify та Apple Music.

Нагадаємо, що з початку повномасштабного вторгнення Росії на українські території моральний дух нашого народу підіймає не лише сила єдності, віра в перемогу, а й нові патріотичні хіти. У цьому списку виявилася і композиція "Доброго вечора, ми з України". Нещодавно хлопці презентували свій новий трек.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Україна назавжди запам'ятає 24 лютого 2022 року, адже цього дня Росія розпочала своє повномасштабне вторгнення на наші території. З того часу змінилося все, зокрема й українська музика. Подаємо вам добірку 10 нових композицій, народжених під час війни, які не залишать нікого байдужими.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини