Головна Новини Дозвілля музика Мурашки по шкірі: ТОП-10 нових хітів, народжених під час війни (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Мурашки по шкірі: ТОП-10 нових хітів, народжених під час війни (ВІДЕО)

Українські артисти на своєму фронті продовжують боротьбу з агресором та підіймають наш дух за допомогою неймовірних патріотичних композицій

16 квітня 2022, 16:35 comments9138
Поділіться публікацією:
















































































Україна назавжди запам'ятає 24 лютого 2022 року, адже цього дня Росія розпочала своє повномасштабне вторгнення на наші території. З того часу змінилося все, зокрема й українська музика.

Мурашки по шкірі: ТОП-10 нових хітів, народжених під час війни (ВІДЕО)

Пісні про війну в Україні 2022 / Фото: Shutterstock

Хтось став на захист країни зі зброєю, хтось займається волонтерством, хтось веде боротьбу на інформаційному просторі, а хтось підіймає душ нашого народу своєю творчістю. Багато українських артистів свій біль і переживання почали висловлювати через пісні, від яких по шкірі йдуть мурашки. Подаємо вам добірку 10 нових композицій, народжених під час війни, які не залишать нікого байдужими.

Макс Барських — "Буде весна"

Український співак Макс Барських із перших днів війни почав висловлювати свою громадянську позицію та засуджувати дії Російської Федерації, а також негативно висловився про російських артистів, які замовчують злочини своєї влади. Він заборонив використовувати свої пісні на території країни-агресора, а українців порадував новою композицією, яка підтримує нашу віру в перемогу.

Настя Каменських — "Я - Україна "

Популярна виконавиця також записала неймовірно гарну пісню про любов до нашої України. У ній вона розповіла, що ворожі кулі можуть поранити нашу країну, але ніколи її не здолають. Каменських зазначила, що наша нація дуже сильна і разом ми все подолаємо.

СКАЙ — "Не відступати й не здаватися"

Українська рок-група написала нову композицію, яка надихає наших військових на перемогу на полі битви із противником. Лідер "СКАЙ" Олег Собчук не просто підтримує дух українців своєю творчістю, він також став на захист своєї країни.

Наталя Могилевська — "Ми будемо стоять"

Популярна співачка під час війни зайнялася волонтерством та всіляко підтримує переселенців. Свої переживання вона також передала за допомогою нової композиції "Ми будемо стоять", яка несе людям віру та заряджає на перемогу.

Андрій Хливнюк &The Kiffness — "Червона калина"

Лідер "Бумбоксу" вступив у територіальну оборону й акапельно у військовій формі, з автоматом у руках, виконав народну пісню "Червона Калина". Після публікації відео у соцмережі вона стала вірусною. Через кілька днів лідер гурту The Kiffness Девід Скотт зробив на нього аранжування та створив відео. Композиція вийшла сучасною та динамічною.

KAZKA — I'M NOT OK (Я не в порядку)

Відома група KAZKA випустила трек та кліп, у якому передала почуття кожного українця у період війни. Пісня починається з сирен, які протягом майже двох місяців чути у всіх наших містах. У тексті розповідається, що українці щодня борються за свою свободу та незалежність, дивлячись у вічі страху.

Тарас Боровок — "Байрактор"

Мабуть, усі вже знають, що "Байрактар" – це турецький безпілотник, за допомогою якого наші військові дають здачі ворогові. Пісню про нього написав кадровий військовий Тарас Боровок, який у перший день війни підписав контракт із ЗСУ, а його композиція стала дуже популярною.

Botashe — "Руський воєний корабель, пішов би ти..."

Першого дня війни українські прикордонники о. Зміїний вказали правильний курс російському військовому кораблю. І після публікації аудіозапису ця фраза стала крилатою. У своїй новій пісні її використав колектив Botashe, коротко описавши таким чином громадянську позицію та настрій українського народу.

SOWA — "Сльози, то моя зброя"

Українська співачка також представила патріотичну пісню, де вона описала свої почуття, які пережили під час війни: від звуку сирен, ворожих вибухів, виїзду за кордон, тугою по дому та поверненням до України.

Павло Табаков – "Забирайся війна"

Львівський виконавець Павло Табаков написав композицію про страшну війну, яку розв'язала Росія на нашій території. Він розповів, що вона народжена з великого болю та великої боротьби, які переживає український народ, та одночасно з великої віри у нашу перемогу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що творці треку "Доброго вечора, ми з України" випустили новий хіт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини