Головна Новини Дозвілля музика Христина Соловій спростовує звинувачення у поширенні її музики в Росії: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Христина Соловій спростовує звинувачення у поширенні її музики в Росії: подробиці

Співачка заявила, що не давала офіційного дозволу

12 березня 2024, 14:10
Поділіться публікацією:

Останнім часом ім'я Христини Соловій не сходить зі сторінок видань новин. Відкриті дискусії з колегами з цеху та чутки про особисте життя переплітаються з більш серйозними звинуваченнями. Цього разу в центрі уваги опинилася інформація про те, що її музика нібито доступна на російських стрімінгових сервісах, таких як "Яндекс Музика" та "VK Музика".

Христина Соловій спростовує звинувачення у поширенні її музики в Росії: подробиці

Христина Соловій

Христина Соловій рішуче спростовує ці звинувачення, заявляючи, що жодна з її композицій не розміщена на згаданих платформах офіційно. За її словами, всі треки, доступні на російських сервісах, є піратськими публікаціями. Артистка підкреслює, що вона не давала згоди на їхнє поширення і не отримує жодного прибутку від прослуховувань.

“Усі доступні композиції – піратські публікації, на поширення яких я не давала згоди і з яких я не отримую жодного прибутку. Як ми вже бачили з "Льодовим шоу" — це, на жаль, не те, чого варто дивуватися. Злодії крадуть", — пояснила співачка.

Христина також звертає увагу на ширшу проблему порушення авторських прав у сучасному світі, наводячи приклад свого хіта "Тримай", який нерідко використовується без її дозволу у фільмах, шоу та соціальних мережах, включаючи Instagram та TikTok, особливо в Росії.

Особливу увагу співачка приділяє питанню авторських прав на спільну композицію із Олегом Скрипкою "Зима". Соловій наголошує, що всі права на цю пісню належать Олегу Скрипці як автору слів та музики. Вона зазначає, що саме він несе відповідальність за поширення та розміщення композиції на музичних платформах, відокремлюючи свою відповідальність від прав на цю пісню.

"Щодо треку "Зима", записаного спільно з Олегом Скрипкою, – усі права на цю композицію належать Олегу Скрипці, він є автором слів та музики. Також він відповідальний за її поширення та розміщення на будь-яких музичних платформах", – зазначила співачка.

Раніше “Коментарі” писали, що українська співачка Христина Солова відкрила завісу таємниці навколо своїх стосунків із відомим письменником Сергієм Жаданом. Соловей також зізналася, що спочатку із Сергієм вони спілкувалися виключно онлайн.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини