Головна Новини Дозвілля музика Де і коли дивитись другий півфінал Євробачення-2023
commentss НОВИНИ Всі новини

Де і коли дивитись другий півфінал Євробачення-2023

Другий півфінал Євробачення відбудеться 11 травня о 22:00. Українці матимуть змогу спостерігати за трансляцією пісенного конкурсу одразу на кількох платформах.

11 травня 2023, 12:45
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

11 травня о 22:00 розпочнеться другий півфінал пісенного конкурсу Євробачення-2023, який приймає Великобританія. У цьому півфіналі учасники з 16 країн будуть боротись за право потрапили у фінал змагань.

Де і коли дивитись другий півфінал Євробачення-2023

Євробачення-2023. Фото з відкритих джерел

Другий півфінал Євробачення-2023 транслюватимуть одразу кілька майданчиків. Подивитись у прямому ефірі на виступи конкурсантів можна на офіційній сторінці Євробачення у соцмережі Facebook.

Трансляція буде доступна на інтернет-платформах "Суспільне Культура" та "Суспільне Євробачення". Глядачі також матимуть змогу переглядати другий півфінал пісенного конкурсу Євробачення-2023 на двох ютуб-каналах: "Євробачення Україна" та "Євробачення".

Окрім того, трансляцію можна переглянути на телефоні через державний застосунок "Дія". Початок пісенного конкурсу Євробачення-2023 заплановано на 22:00 за київським часом.

Нагадаймо, що Україну на Євробаченні-2023 представляє гурт Tvorchi з композицією Heart of Steel. Українські виконавці не братимуть участі у півфіналах, а одразу потрапили до фінальної частини конкурсу. Це стало можливим завдяки перемозі торішнього представника від України гурту Kalush Orchestra. За традицією Євробачення, саме Україна мала стати організатором пісенного конкурсу у 2023 році, однак через війну з Росією змагання перенесли до Великобританії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Україна покращила свої шанси на перемогу на Євробаченні-2023.

Також "Коментарі" писали, що в англійському місті Ліверпуль, яке приймає Євробачення-2023 відкрили перший Монумент миру для України.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

vess

11 травня 2023, 12:41

Не хватает секса или отношений? Красивые и не очень, свободные и замужные все они ищут мужчин. Здесь легко найти девушку, любовницу или телку на ночь, не упусти свой шанс----- https://s4.lv/piska


Новини