Головна Новини Дозвілля лайфхаки Які речі не можна протирати паперовими рушниками
commentss НОВИНИ Всі новини

Які речі не можна протирати паперовими рушниками

Опубліковано список звичайних речей, які краще не протирати паперовими рушниками

17 червня 2021, 21:15
Поділіться публікацією:

Попри те, що паперові рушники — річ незамінна і корисна у побуті, в деяких ситуаціях, протираючи ними щось, ми можемо отримати зовсім не той результат, який очікували. Які ж речі краще не протирати такими рушниками?

Які речі не можна протирати паперовими рушниками

Що не можна витирати паперовим рушником (фото з відкритих джерел)

Електронні пристрої

Не протирайте смартфони, екрани ноутбуків і телевізорів паперовими рушниками, бо на їх поверхні можуть з'явитися мікротріщини. Чистити електронні пристрої можна тільки за допомогою мікрофібри.

Окуляри

Лінзи окулярів також чутливі до зовнішнього впливу. Паперові рушники можуть пошкодити їх поверхню і залишити на ній волокнистий пил від целюлози, який завадить огляду.

Дзеркала і вікна

Не використовуйте ці рушники і для протирання помитих дзеркал або вікон, тому що ворсинки від паперу можуть прилипнути й звести усю роботу нанівець. Краще використовувати для полірування серветки із мікрофібри, а якщо таких немає, то звичайні газети.

Чорний одяг

Якщо ви щось пролили на чорний одяг, то не тягніться за паперовими серветками, адже білі ворсинки залишаться на тканині й тільки погіршать ситуацію. Та й відіпрати їх буде проблематично.

Обробні дошки

Не протирайте обробні дошки паперовими рушниками після різання овочів, фруктів або оброблення м'яса. Вони вберуть у себе вологу, швидко розмокнуть і перетворяться в кашу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в кожному будинку є такі речі, які можуть вірно служити роками й десятиліттями. Однак навіть якщо ці предмети добре збереглися і мають гарний вигляд, термін їх служби міг давно минути. Речі, про які ви навіть не підозрюєте, можуть стати шкідливими й нести небезпеку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини