Головна Новини Дозвілля подорожі Туреччина повідомила, коли відкриє туристичний сезон 2021
commentss НОВИНИ Всі новини

Туреччина повідомила, коли відкриє туристичний сезон 2021

Туристичний сезон в Туреччині відкриватиметься поступово

5 лютого 2021, 09:10 comments2265
Поділіться публікацією:

Влада Туреччини повідомила, коли країна відкриє туристичний сезон 2021. Дану інформацію повідомив міністр культури і туризму Мехмет Нурі Ерсой виданню HaberTurk.

Туреччина повідомила, коли відкриє туристичний сезон 2021

Коли Туреччина відкриє туристичний сезон для іноземців. Фото: horosho-tam.ru

За словами міністра, Туреччина чекає на тих, хто бажає відпочити вже у квітні. Спочатку влада налагодить внутрішній туризм, потім пускатиме іноземців.

"Наша мета — розпочати туристичний сезон у квітні. Ми плануємо почати з туристичних регіонів. Сезон почнеться з Середземного моря і поступово перейде до Егейського регіону", — наголосив Мехмет Нурі Ерсой.

Нагадаємо, що Туреччина славиться не тільки теплом, зручними готелями та пляжами. Там багато визначних місць, серед яких термальні джерела Памуккале, Храм Святої Софії та Каппадокія, де щоранку підіймається в повітря кілька сотень яскравих повітряних куль.

Міністерства охорони здоров'я Туреччини повідомило, за період пандемії коронавірусу в країні заразилися понад 2,5 мільйона осіб, з яких 26 тисяч померли. За останню добу зафіксовано 627 випадків заражень.

Раніше повідомлялося, що туристів, які мріють відпочити в Туреччині, зобов’яжуть мати при собі негативний ПЛР-тест для в’їзду в країну. Особи, у яких не виявиться негативного результату аналізів на коронавірус, не допускатимуться до вильоту взагалі. Цікаво, що подібні ковідні обмеження не стосуються пасажирів молодше 6 років. Повний список правил, яких потрібно дотримуватися іноземним туристам під час перетину кордону Туреччини, читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляє, що влада Туреччини схвалили китайську вакцину. Так, агентство фармацевтичних препаратів Туреччини видало дозвіл на екстрене застосування вакцини від коронавірусу CoronaVac китайської компанії Sinovac. Деталі читайте тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини