Головна Новини Дозвілля лайфхаки Як стати щасливим за 30 секунд
commentss НОВИНИ Всі новини

Як стати щасливим за 30 секунд

Під час лекції викладач розповідає, що всього за 30 секунд можна поліпшити собі настрій

6 травня 2021, 02:04
Поділіться публікацією:

Студент поділився лайфхаком від свого професора, як стати щасливішим. Для цього знадобиться тільки ручка і доступ до інтернету. Рекомендуємо спробувати.

Як стати щасливим за 30 секунд

Як швидко підняти настрій (фото з відкритих джерел)

Блогер Маккерон Войлрейвен активно веде профіль в Тікток, де ділиться різними відео про свої будні. Але його недавній ролик став дійсно вірусним, зібравши понад 9 мільйонів переглядів.

Річ у тому, що хлопець перевірив незвичайний лайфхак від свого професора кафедри психології Дуга Петерсона з Університету Південної Дакоти. Під час лекції викладач розповідає, що всього за 30 секунд можна поліпшити собі настрій.

Для цього потрібно взяти ручку і стиснути її між зубами, не торкаючись губами. Також варто підняти брови і включити якесь смішне відео, наприклад, з падінням пінгвінів. Після 30 секунд з такою "маскою" мозок отримає сигнали про те, що людина щаслива. Тому дійсно піднімається настрій.

Нагадаємо, в цей неспокійний час більшість з нас легко піддаються паніці, але варто все ж концентрувати свою увагу на більш приємні речі. Наприклад, не за горами новорічні свята, тому прийшов час спланувати їх, а також подбати про своє новорічний настрій. Кваліфікований психолог Ірина Тарасова поділилася кількома дієвими порадами.

Виходить, що все досить просто: потрібно кожен день потроху готуватися до наближення дива, прикрашаючи свій будинок і купуючи подарунки близьким людям. Ці, на перший погляд, дрібниці перебудують думки на потрібний лад і занепокоєння потроху почне йти. Ірина акцентувала увагу на тому, що не потрібно намагатися зробити відразу все, а краще щодня виділяти півгодини вільного часу, щоб зайнятися святковою рутиною або подивитися різдвяну комедію. Адже настрій починається саме з наших думок, резюмувала вона.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Алексей

6 травня 2021, 05:07

Бедные те кто следует таким советам, я вызвал бы дурку, если бы увидел как смотрят видео с ручкой в зубах, про подготовку к новому году в маю - тоже такой себе совет.


Новини