Головна Новини Дозвілля лайфхаки Як правильно загадати новорічне бажання, щоб воно здійснилося: психолог дала поради
commentss НОВИНИ Всі новини

Як правильно загадати новорічне бажання, щоб воно здійснилося: психолог дала поради

Фахівець радить не ділитися потаємним ні з ким, навіть із найближчими людьми

30 грудня 2021, 22:05
Поділіться публікацією:

Вже незабаром куранти відраховуватимуть секунди до Нового року. Усі ми чекаємо від святкової ночі чарівництва та дива. Психолог Наталія Сидоренок дала декілька рекомендацій, як правильно загадати бажання, щоб воно точно здійснилося, повідомляє ТСН.

Як правильно загадати новорічне бажання, щоб воно здійснилося: психолог дала поради

Новий рік - фото з відкритих джерел

По-перше, серед різноманітності мрій і бажань необхідно обрати те, чого ви хочете найбільше. Бажання має бути усвідомленим та конкретним. Необхідно формулювати його особисто від власного імені.

Бажання потрібно озвучувати у теперішньому часі, наприклад, "Я купую машину". Загадувати бажання в майбутньому неправильно, якщо ви хочете, щоб воно виповнилося якнайшвидше.

Під час формулювання бажаного психолог радить не вживати частки "не". Наприклад, "Я більше не хворітиму" є нечіткою фразою. Краще сказати "Я — здорова".

Фахівець запевняє, що будь-яке прохання, відправлене вами у Всесвіт, має бути наповнене лише позитивом. Бажання, де ви хочете обдурити чи принизити іншого, можуть зіграти проти вас. Всі негативні думки та емоції можуть повернутися до людини, у якої вони з'являються.

Психолог радить не ділитися потаємним ні з ким, навіть із найближчими людьми. Якщо розповісти комусь про своє бажання, воно може не справдитися.

Нарешті, головне — вірити в те, що ваше бажання буде здійснено і докладати до цього зусилля. Фахівець зазначає, що потрібно не просто загадати щось, а й прагнути до своєї мрії.

Раніше "Коментарі" писали, щоб наступний рік приніс удачу і був успішним, потрібно дотримуватися кількох порад, чого не можна робити у святкову ніч. Детальніше – у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини