Головна Новини Дозвілля лайфхаки Як освоїти тонке мистецтво дрімоти: поради тим, хто не може виспатися
commentss НОВИНИ Всі новини

Як освоїти тонке мистецтво дрімоти: поради тим, хто не може виспатися

Легка дрімота може принести більше користі, ніж чашка міцної кави

22 жовтня 2020, 12:41
Поділіться публікацією:

При сучасному життєвому темпі для багатьох людей виспатися — це недозволена розкіш. І саме тому на арену виходить тонке мистецтво дрімоти, яке допоможе швидко та ефективно відновлювати свої сили і залишатися бадьорим у будь-який час доби. Сьогодні за допомогою порталу mport ми розповімо, як діяти, щоб легка дрімота була корисна для тебе.

Як освоїти тонке мистецтво дрімоти: поради тим, хто не може виспатися

Вчимося правильно дрімати

Концентрат сну

Є вчені, які рекомендують спати завжди, коли є така можливість. До слова, 20 хвилин легкої дрімоти можуть максимально відновити концентрацію уваги. Також дрімота нормалізує тиск, поліпшить настрій і приведе в норму координацію рухів.

Встати свіженьким

Деякі фахівці зі сну і релаксації рекомендують випивати чашку кави перед тим, як збираєшся задрімати. Вся фішка такого трюку, що за 20-30 хвилин дрімоти кави не встигне подіяти. Почне вона діяти, коли ти вже прокинешся, тим самим відразу поверне тебе до бадьорості.

Де дрімати

У великих містах можна дрімати в транспорті. Ще в перервах між роботою. Головне пам'ятай, дрімота протягом 45 хвилин містить одну з глибоких фаз сну, яка дозволить розвантажити нервову систему та упорядкує діяльність твого мозку.

Допоможе всім

Навіть тим, хто в принципі спить нормально, дрімота піде на користь. Подрімаєш 20 хвилин і підбадьоришся краще, ніж від чашки кави. А якщо поєднати ці два фактори, то взагалі можна привести організм в нормальний стан без шкоди здоров'ю.

Після того, як ти навчишся дрімати правильно, у тебе почнеться зовсім нове життя. Ти будеш сповнений сил і енергії, а твої колеги будуть вражені твоєї працездатністю. Також видання "Коментарі" розповість, як сон голяка допоможе схуднути.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини