Головна Новини Дозвілля лайфхаки Як очистити біле взуття зубною пастою: багато хто робить це неправильно
commentss НОВИНИ Всі новини

Як очистити біле взуття зубною пастою: багато хто робить це неправильно

Біле взуття, яке швидко брудниться, можна відмити зубною пастою, але не всі знають, як це правильно робити

18 червня 2022, 14:50 comments1682
Поділіться публікацією:

Білі кросівки або кеди — взуття, яке користується великою популярністю в літню пору, тому що підкреслює стильний образ і є дуже зручним. Проте, його дуже легко забруднити й проблематично відмити. Але можна спробувати це зробити за допомогою зубної пасти.

Як очистити біле взуття зубною пастою: багато хто робить це неправильно

Як очистити білі кросівки зубної пасти (фото з відкритих джерел)

Пам'ятайте, що біле взуття необхідно правильно доглядати, інакше воно пожовкне і втратить свій красивий зовнішній вигляд. Щоб очистити кросівки або кеди, візьміть чисто білу пасту без вкраплень, а не кольорові склади, а також кілька вологих серветок.

Спочатку витріть пил із взуття та змийте інші забруднень, потім висушіть. І на поверхню нанесіть невелику кількість зубної пасти. Чистити можна не лише підошву, а ще і язичок, і шнурки. Втирайте пасту доки вона повністю не вбереться. Після цього протріть очищене взуття вологою серветкою, щоб видалити залишки зубної пасти.

Нагадаємо, що білі кросівки — зручне, модне та досить універсальне взуття, яке підкреслює будь-який образ. Але за ними необхідно правильно і регулярно доглядати, тому що на білому взутті накопичується багато бруду. Як повернути кросівкам первозданний вигляд?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що багато жінок помітивши в магазині пару модного та красивого взуття, одразу біжать до каси, навіть до ладу не перевіривши її на зручність та міцність. А саме ці критерії й важливі при покупці взуття, тому що вони допомагають зберегти красу та здоров'я ніг.

Читай також, що плями трави на одязі — прикра проблема, яка потребує швидкої реакції. Експерти розповіли, за допомогою яких засобів можна випрати речі, щоб не залишилося сліду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини