Головна Новини Дозвілля лайфхаки Як боротися зі стукачами в офісному колективі: будь готовий до бою
commentss НОВИНИ Всі новини

Як боротися зі стукачами в офісному колективі: будь готовий до бою

З стукачем можна піти на мирову або дати бій, але щось робити треба

23 січня 2021, 14:30 comments1457
Поділіться публікацією:

Офісний колектив — це ще той розсадник інтриг. Ніколи не можна передбачити, хто з колег захоче встромити тобі ніж в спину. Розробити стратегію своєї поведінки в не дуже надійному колективі не просто. Але ми можемо підказати тобі, як вести себе зі стукачами, які готові в будь-який момент зіпсувати тобі життя, донісши твоєму начальнику про кожне неакуратно сказане слово.

Як боротися зі стукачами в офісному колективі: будь готовий до бою

Стукач у колективі. Фото: Диалог

Мовчання

В очах всіх співробітників ти повинен бути ідеальним працівником. Тому не давай приводу колегам сумніватися в твоїй компетентності, і вже тим більше — в твоїй дисципліні. Пам'ятай: мовчання — золото.

Штукар

Знущання — перевірена методика, яка теж допоможе боротися зі стукачами в офісі. Включи шкільну фантазію і згадай, як ти хотів помститися математичці за двійку. Намаж стілець зрадника суперклеєм, розбав його каву пургеном або просто закрий ворога в туалеті.

Алкоголь

А чому б не випити з ворогом мирову? Адже за склянкою дружби завжди знайдуться шляхи проголошення перемир'я. Не рубай з плеча, а краще запроси лукавого на келих гарного настрою. Така ініціатива — краще рішення, якщо вирішив боротися зі стукачами.

Домінування

Стукачі за своєю природою боязкі і слабкі. Покажи свою силу і владу — банально дай йому в ніс. Нехай зрадник знає своє місце.

Дезінформація

Урок з тактичної школи розвідників: дезінформуй колег. Тобто, скажи одному, що ти вирішив звільнятися, іншому — про розлучення з дружиною, третьому — що купуєш машину. Роби висновки — хто саме стукає — за чутками, які до тебе дійдуть.

У будь-якому випадку, в боротьбі зі стукачами будь обережний і не дай їм спровокувати себе, щоб ситуація не обернулася не в твою користь. Також видання "Коментарі" розповість про три головних принципи виживання в жіночому колективі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини