Рубрики
МЕНЮ
Ольга Чародий
1. Перевірити на згортання. Білок, з якого складається ікра, як і всі інші, білки згортається при високій температурі. Тому перший спосіб — дуже надійний, але який можна застосовувати вже, на жаль, після покупки. Потрібно помістити кілька ікринок в окріп. Вода з натуральною ікрою побіліє, в той час, як штучна не змінить колір води.
Червона ікра (фото з відкритих джерел)
2. Випробувати морозом. Невелика кількість ікри потрібно повністю заморозити і розморозити — фальшиві ікринки втратять форму.
3. Перевірте тару. Найчастіше виробник фальсифікату роблять замок внизу банки, в той час, як у справжній він завжди вгорі. Також зверніть увагу ка калібр ікринок. У цій ікрі вони, як правило неоднорідні.
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, червона ікра — дуже корисний продукт. У ній знаходяться цінні вітаміни групи В, А, D, а також фолієва кислота, калій, цинк, залізо, мідь і кислоти Омега-3. На 100 грам ікри припадає 32 грама білка, який засвоюється людським організмом набагато легше, ніж той, що міститься в м'ясі. Ікра сприяє поліпшенню кровообігу, підтримує імунітет взимку і насичує наш організм корисними сполуками. Її властивості добре впливають і на нашу шкіру, роблячи ту пружною і здоровою. До того ж, ікра — дуже смачна і майже незамінна на новорічному столі. Щоб отримати максимальну користь від цього продукту, потрібно вибирати якісну натуральну ікру. Як таку вибрати, читайте нижче.
Червона ікра — це всесвітньо відомий делікатес, який має чудовий смак і користь. Ікру отримують після спеціальної обробки риби, при якій з неї дістають ікринок. Вона рекомендована людям, що активно займаються спортом, які борються із зайвою вагою, що відновлює свій імунітет і фізичну форму після перенесених захворювань.
Новини