Головна Новини Дозвілля лайфхаки Три способи визначити підроблену червону ікру
commentss НОВИНИ Всі новини

Три способи визначити підроблену червону ікру

Ікра - поживний і корисний продукт. І не найдешевший. Прикро якщо витрачені на делікатес гроші обернуться розчаруванням

29 січня 2021, 20:25 comments3501
Поділіться публікацією:

1. Перевірити на згортання. Білок, з якого складається ікра, як і всі інші, білки згортається при високій температурі. Тому перший спосіб — дуже надійний, але який можна застосовувати вже, на жаль, після покупки. Потрібно помістити кілька ікринок в окріп. Вода з натуральною ікрою побіліє, в той час, як штучна не змінить колір води.

Три способи визначити підроблену червону ікру

Червона ікра (фото з відкритих джерел)

2. Випробувати морозом. Невелика кількість ікри потрібно повністю заморозити і розморозити — фальшиві ікринки втратять форму.

3. Перевірте тару. Найчастіше виробник фальсифікату роблять замок внизу банки, в той час, як у справжній він завжди вгорі. Також зверніть увагу ка калібр ікринок. У цій ікрі вони, як правило неоднорідні.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, червона ікра — дуже корисний продукт. У ній знаходяться цінні вітаміни групи В, А, D, а також фолієва кислота, калій, цинк, залізо, мідь і кислоти Омега-3. На 100 грам ікри припадає 32 грама білка, який засвоюється людським організмом набагато легше, ніж той, що міститься в м'ясі. Ікра сприяє поліпшенню кровообігу, підтримує імунітет взимку і насичує наш організм корисними сполуками. Її властивості добре впливають і на нашу шкіру, роблячи ту пружною і здоровою. До того ж, ікра — дуже смачна і майже незамінна на новорічному столі. Щоб отримати максимальну користь від цього продукту, потрібно вибирати якісну натуральну ікру. Як таку вибрати, читайте нижче.

Червона ікра — це всесвітньо відомий делікатес, який має чудовий смак і користь. Ікру отримують після спеціальної обробки риби, при якій з неї дістають ікринок. Вона рекомендована людям, що активно займаються спортом, які борються із зайвою вагою, що відновлює свій імунітет і фізичну форму після перенесених захворювань.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.mama-znaet.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

anna

19 лютого 2024, 17:51

Дуже хороший варіант - Keluga Caviar від Fierseafood. Він характеризується високою якістю, а також доступний за конкурентоспроможною ціною


Новини