Головна Новини Дозвілля лайфхаки Топ-поради візажистів, як вибрати туш для вій
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-поради візажистів, як вибрати туш для вій

Дотримуйтеся нижчеописаних правил, і ваші вії будуть неперевершеними

31 жовтня 2020, 19:15
Поділіться публікацією:

Кожна представниця жіночої статі хоче мати виразні очі. Щастить тим, хто є володаркою широко розкритих очей і довгих вій. А тим, хто не отримали такі "багатства", доводиться наводити красу за допомогою туші. Але і тут може виникнути утруднення, адже те, що підійде одній, може абсолютно не сподобатися інший. Для того, щоб уникнути розчарувань в обраній туші, прочитайте кілька порад від Makeup.

Топ-поради візажистів, як вибрати туш для вій

Отже, перед тим, як йти в магазин за цим косметичним засобом, не заважає добре вивчити свої вії і визначитися, якого ефекту ви хочете отримати від туші, адже в магазинах вам ніхто не дасть протестувати її на собі. Тому єдине, на що ви можете орієнтуватися — це форма щіточки і реклама виробників.

Якщо вії короткі

Якщо природа вам не дала довгих вій, логічно їх подовжити за допомогою туші. Але не все так однозначно — можна зупинитися на туші з мікроволокнами, які, нашаровуючись на ваші власні вії, створюють додаткову довжину, або підібрати "правильний" пензлик. Найкраще для коротких вій підійде вигнута щіточка з коротким ворсом, яка дозволяє фарбувати всю довжину вій і підкрутити їх, зробивши тим самим візуально довше.

Якщо вигнуту щіточку вибрати не вийшло, зверніть увагу на класику. Але потрібно врахувати, що класичну туш потрібно наносити зигзагоподібними рухами, злегка натискаючи на вії, і затримуючи щіточку на кінчиках, щоб розташувати їх правильно.

Якщо вашим віям не вистачає обсягу

Якщо ваші вії ростуть рідко, надати їм об'єм можна двома способами: розділити кожну вію і розкласти їх "віялом" так, щоб їх здавалося у два рази більше, або додати обсягу, щедро пофарбувавши. У першому випадку допоможе велика щіточка з довгими щетинками, у другому — силіконова щіточка з рідкісними зубчиками. А ще можна вибрати туш з базою — перша додасть віям об'єму, а туш їх вже профарбує.

Якщо вії прямі

Якщо ваші вії прямі, ідеальним варіантом буде підкручуюча туш з дугоподібною або спиралевидною щіточкою. До того ж такі вії потрібно правильно фарбувати. Підставте щіточку якомога ближче до коріння, притисніть і зигзагоподібними рухами фарбуйте вії тільки до половини. Другим шаром нанесіть туш на всю довжину вій, і фарбуйте кінчики. Таким чином коріння вій виявляться трохи товщі, ніж кінчики, і зможуть зберегти свій "піднесений настрій" на весь день.

Раніше "Коментарі" писали про "безцінні" ради подруг, які зіпсують ваші відносини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини