Головна Новини Дозвілля лайфхаки Працівник McDonald's поділився секретом, як зберегти картоплю фрі теплою
commentss НОВИНИ Всі новини

Працівник McDonald's поділився секретом, як зберегти картоплю фрі теплою

Більшість відвідувачів McDonald's часто допускають помилку при транспортуванні свого пакунку

6 квітня 2021, 09:45 comments1337
Поділіться публікацією:

Житель Австралії та колишній працівник мережі закладів McDonald's Бруно Буше поділився елементарним секретом про який майже ніхто не здогадується. Чоловік розповів виданню LADBible як зберегти картоплю фрі свіжою, хрусткою та гарячою. 

Працівник McDonald's поділився секретом, як зберегти картоплю фрі теплою

Секрети McDonald's: як зберегти картоплю фрі теплою. Фото: informator.ua

За словами колишнього працівника, більшість відвідувачів закладу часто допускають помилку при транспортуванні свого пакунку від McDonald's. Люди намагаються закрити верхню частину пакету, сподіваючись зберегти тепло та герметичність. Проте в такому випадку картопля фрі "запарюється" та стає водянистою, несмачною. Холоне вона так само швидко.

Проте з іншої сторони, якщо тримати пакет відкритим, картопля також стане несмачною.

Бруно Буше запевняє, що варто покласти картоплю фрі на дно пакунка в горизонтальному положенні. Наверх варто поставити всі інші теплі страви, які ви замовили. Сам пакет варто залишити відкритим. Так картопля фрі буде наповнюватися теплом від бургера чи іншої страви. Водночас в картоплі буде доступ до повітря.

"У такому разі картопля фрі залишиться хрусткою і теплою, ніби в ресторані", – підсумував колишній працівник McDonald's.

Раніше повідомлялося, що буде з організмом, якщо перебрати кофеїну. Передозування кофеїном призводить до серйозних порушень роботи внутрішніх органів, яких саме, читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, чому в гаманці не можна зберігати фото близьких людей. Вважається, що гроші не люблять чужого сусідства, тому в портмоне краще тримати тільки купюри. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини