Головна Новини Дозвілля лайфхаки Згубна звичка: чому в гаманці не можна зберігати фото близьких людей
commentss НОВИНИ Всі новини

Згубна звичка: чому в гаманці не можна зберігати фото близьких людей

Вважається, що гроші не люблять чужого сусідства, тому в портмоне краще тримати тільки купюри

5 квітня 2021, 21:46 comments5152
Поділіться публікацією:

Здавалося б, в XXI столітті вірити в прикмети — даремне заняття. Однак, як стверджують на порталі Rsute, є речі, перевірені часом, тож, імовірно, до деяких порад все ж краще прислухатися. Як, приклад, до того, щоб витягнути з гаманця знімки своїх коханих і рідних людей.

Згубна звичка: чому в гаманці не можна зберігати фото близьких людей

Фото близьких не варто носити в гаманці. Фото із відкритих джерел

Є два варіанти, як трактується подібна необхідність.

У першому випадку мова йде винятково про самі гроші. Знаючі люди стверджують, що портмоне має бути наповнене лише купюрами. Залишається питання, що робити з банківськими картками, а й тут є вибір. Перше — залишити їх у гаманці, адже вони, по суті, теж є платіжними засобами. Друге — придбати спеціальний тримач для карток і візитівок.

Так чому ж гаманець "звичний" тільки до купюр і монет? Вважається, що будь-який предмет, в тому числі і гроші, мають власну енергетику. І будь-які фотографії, наявні в близькому сусідстві, можуть "відштовхувати" прибуток подалі, адже несуть інший емоційний посил.

Найкращим способом буде позбутися не тільки від знімків, але і будь-яких чеків, записок, візитних карток тощо. Для цього добра завжди знайдеться місце в сумці, барсетці чи рюкзаку. До слова, ще одна прикмета свідчить, що єдиний предмет, який може допомогти "приманити" гроші, — це звичайний лавровий лист.

Друга причина, чому не рекомендується тримати фото в своєму гаманці, стосується вже людей. Все тому ж — енергетика. Але при цьому може постраждати не ваша кишеня, а ваші близькі. Якщо довго носити знімки других половинок або дітей, у них можуть почастішати скарги на самопочуття.

Причина дуже проста — місце фотографій у альбомах або спеціальних рамках, але не в портмоне. Занадто багато негативних емоцій, пов'язаних із купюрами, отриманими від чужих людей (з банкомату чи на здачу), можуть вплинути на дорогих вам людей.

Якщо вирішите перенести знімки в більш відповідне для них місце, влаштуйте своєму гаманцю справжню ревізію. Приберіть, як уже згадувалося, все непотрібне — квитки з транспорту, концертні пропуски, рекламні брошури і, в першу чергу, медичні рецепти. Залиште все минуле в минулому, щоб не збирати непотрібну енергію, яка обтяжуватиме гаманець не в найкращому сенсі.

Раніше "Коментарі" розповідали, за які монети ви можете отримати цілий статок.

Також на порталі вдасться дізнатися про декілька способів перевірити, прослуховують чи ваш Viber під час розмов.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини