Головна Новини Дозвілля лайфхаки Потрібно всього 2 продукти: як легко очистити мікрохвильовку
commentss НОВИНИ Всі новини

Потрібно всього 2 продукти: як легко очистити мікрохвильовку

Жінка поділилася в соціальній мережі TikTok корисним лайфхаком, за допомогою якого можна легко очистити мікрохвильову піч

15 грудня 2021, 13:00
Поділіться публікацією:

Австралійка Каролін Мак-Колі ділиться в соціальній мережі TikTok різними лайфхаками по домашньому господарству. Нещодавно жінка показала, як легко та швидко можна очистити мікрохвильову піч.

Потрібно всього 2 продукти: як легко очистити мікрохвильовку

Як швидко очистити мікрохвильову піч (фото з відкритих джерел)

Каролін, яка називається себе "королевою домашніх лайфхаків" розповіла, що не обов'язково купувати дорогі хімічні засоби, щоб позбавитися різних забруднень і жирових плям на приладі. Для очищення мікрохвильової печі господаркам знадобиться лише оцет і мило для посуду. У місткість, придатну для мікрохвильової печі, потрібно налити білий оцет і додати туди мило і включити піч на 3 хвилини.

Після того як прилад вимкнеться, потрібно почекати ще 5 хвилин, щоб гаряча пара від суміші пом'якшила брудний наліт. Після цього, візьміть ганчірку і протріть стінки мікрохвильової печі. Зробити це буде дуже легко та просто.

Нагадаємо, що в чайнику в процесі нагрівання води, в якій досить висока концентрація солей магнію та кальцію, може утворитися накип. Тому чайник час від часу потрібно очищати. Як це зробити, не вдаючись до хімічних засобів?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що не всі господині відповідально підходять до прибирання квартири. Декому бракує часу, а деяким — бажання. Так чи інакше, у процесі збирання здійснюються грубі помилки, які ще більше забруднюють приміщення. Що важливо враховувати?

Читайте також, що новий продукт Xiaomi – це очисник води. Це перший пристрій, який не потребує професійної установки, а також має можливість підключення для керування та моніторингу свого стану зі смартфона.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини