Головна Новини Дозвілля лайфхаки Корисний лайфхак: як легко очистити чайник від накипу
commentss НОВИНИ Всі новини

Корисний лайфхак: як легко очистити чайник від накипу

Господиня з Австралії поділилася простим лайфхаком, за допомогою якого можна легко та без хімії очистити чайник від накипу

23 листопада 2021, 11:55
Поділіться публікацією:

У чайнику в процесі нагрівання води, в якій досить висока концентрація солей магнію та кальцію, може утворитися накип. Тому чайник час від часу потрібно очищати. Як це зробити, не вдаючись до хімії?

Корисний лайфхак: як легко очистити чайник від накипу

Як очистити чайник без хімії (фото з відкритих джерел)

Корисним лайфхаком для усіх господинь поділилася австралійка Ді Портер, яка використовує лише один продукт, щоб позбавити свій електрочайник від накипу. Йдеться про свіжий лимон. Продукт потрібно розрізати на 8 шматочків і покласти в чайник, залити його водою і закип'ятити. Після цього чайник потрібно промити під проточною водою.

Жінка зазначила, що лайфхак працює з пластиковими, нержавіючими, керамічними, електричними та кухонними чайниками. І всі її знайомі, хто випробував цей метод, залишилися задоволеними.

Корисний лайфхак: як легко очистити чайник від накипу - фото 2

Крім цього, чайник від накипу можна очистити за допомогою м'яких кислот, наприклад оцту. Продукт потрібно у рівній кількості змішати з водою. Наповнити чайник на три чверті, закип'ятити воду та промити його під проточною водою кілька разів.

Нагадаємо, що користувачам мережі показали, як легко і без допомоги спеціальних засобів прибрати жир із різних кухонних поверхонь та посуду. Відеоролик австралійки Кароліни Макколі, на якому вона ділиться простою порадою, став популярним у соцмережі Instagram, оскільки для очищення кухні жінка використовувала звичайний лимон.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що як за допомогою чайного пакетика та скотчу ліквідувати витік повітря на МКС.

Читайте також, що ранній підйом багатьом з нас дається важко, тому що так не хочеться залишати тепле та затишне ліжко, особливо якщо за вікном уже чекає холод. У такій ситуації допоможуть кілька дієвих лайфхаків, які зроблять ваше піднесення легшим, а ранок набагато приємнішим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини