Головна Новини Дозвілля лайфхаки По 2 відра з одного куща: як отримати багатий урожай картоплі
commentss НОВИНИ Всі новини

По 2 відра з одного куща: як отримати багатий урожай картоплі

Дачники розповіли, за допомогою яких хитрих способів можна отримати багатий урожай картоплі

12 квітня 2022, 00:45 comments1031
Поділіться публікацією:

Картопля — один з найпопулярніших і найсмачніших овочів в Україні, але підвищити її врожайність досить непросто, особливо, якщо ви не досвідчений дачник. Проте експерти поділилися кількома секретами, які допоможуть у цій справі.

По 2 відра з одного куща: як отримати багатий урожай картоплі

Як виростити 2 цебра картоплі з одного куща (фото з відкритих джерел)

При вирощуванні картоплі важливо вгадати з терміном і не садити плоди в холодну пору, тому що ґрунт на глибині десь 10 см повинен прогрітися до 7 градусів. У таких умовах картопля почуватиметься максимально комфортно.

Дачники рекомендують не обламувати перші паростки під час пророщування картоплі на посадку, тому що це велика помилка. Також на багатий урожай не варто розраховувати, якщо ви, заощаджуючи посівний матеріал, рубаєте великі бульби на кілька частин.

Якщо ви хочете з одного куща збирати по 1-2 відра картоплі, тоді пам'ятайте, що плід любить дихати, а отже, його не варто садити глибоко. Земля має прогрітися. На першому етапі посадки необхідно накрити чорною плівкою, а після сходів поміняти її на прозору. У такому випадку ви отримаєте врожай на 2-3 тижні раніше.

Ще в одну лунку з картоплею посадіть квасолю та горох. Цей трюк використовуйте, щоб рослини служити опорою стебла рослини. Також картопля любить воду, тому не забувайте її ретельно поливати, причому борозну, а не самі рослини. Плюс до всього, підберіть під врожай хорошу дозу мінеральних добрив.

Нагадаємо, як правильно підгодовувати огірки, щоб урожай вийшов у два рази більшим: названі секрети досвідчених городників.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які види зелені можна легко виростити на підвіконні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини