Головна Новини Дозвілля лайфхаки Медики закликають відмовитися від копченостей
commentss НОВИНИ Всі новини

Медики закликають відмовитися від копченостей

Коптити м'ясо навчилися досить давно. Під впливом диму сире м'ясо не тільки ставало придатним для їжі, але і набувало дивовижний аромат, який міг «нагодувати» навіть одним ситним запахом

30 січня 2021, 04:00 comments3621
Поділіться публікацією:

За словами експертів, шкода копченої їжі значно перевищує її корисні властивості і завдає шкоди здоров'ю людини, і ніякі смакові якості не замінять втраченого здоров'я.

Медики закликають відмовитися від копченостей

Копчення (фото з відкритих джерел)

Основна небезпека, що міститься в копченостей — висока концентрація канцерогенів, які, накопичуючись в тілі, провокують розвиток онкологічних захворювань. Крім цього, разом з продуктами копчення в організм потрапляють кіптява, сажа та елементи горіння.

Щоб знизити небезпеку від поїдання копченостей, перед споживанням їх необхідно ретельно промити або зрізати зовнішній шар, оскільки саме в ньому накопичується до 80% токсичних продуктів обробки.

Також необхідно пам'ятати, що копчені м'ясо і риба мають високу калорійність, сприяють ожирінню і накопиченню холестерину в організмі.

Нагадаємо, коли закохані протягом багатьох років живуть разом, а потім вирішують розлучитися, звичайно ж, такий період пережити досить непросто. Фахівці вирішили з'ясувати, як розлучення впливає на емоційний і фізичний стан людини. Результати свого дослідження вони опублікували у виданні Frontiers in Psychology.

Авторам цього експерименту знадобилося опитати +1856 жінок, які нещодавно розлучилися. Їм було запропоновано заповнити спеціальні анкети, в яких були питання про стан здоров'я, і про конфлікти з їх партнером. З'ясувалося, що розлучення дуже сильно відбивається як на фізичному, так і на ментальному здоров'ї. І ось які закономірності змогли виявити експерти. Якщо говорити про молодих чоловіків, які заробляють вище середнього, то їх фізичне і психологічне здоров'я поліпшується після розлучення




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://clutch.net.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Vova

31 січня 2021, 07:52

Просто нужно есть натуральное копчение


Новини