Головна Новини Дозвілля лайфхаки Країни, де можна придбати громадянство за гроші - відомий список
commentss НОВИНИ Всі новини

Країни, де можна придбати громадянство за гроші - відомий список

Якщо у вас немає кількох сотень тисяч євро, ймовірно, краще знайти підтвердження ваших коренів в тій чи іншій країні

16 вересня 2020, 19:13 comments1397
Поділіться публікацією:

Країни, що продають своє громадянство, прагнуть залучити багатих іноземних інвесторів для пожвавлення місцевої економіки. Про такі країни своїм читачам розповідає сайт "Вокруг света".

Країни, де можна придбати громадянство за гроші - відомий список

Джерело: neonomad.kz

Отже:

Кіпр

Отримання кіпрського громадянства займає менше двох місяців, але при цьому невід'ємною його частиною стає вкладення 2 млн євро в нерухомість, державні облігації, банківський депозит в кіпрському банку або інвестиції в нову компанію. Бажаючі стати корінними жителями, повинні на острові придбати житло вартістю мінімум 500 тис євро.

Мальта

Мальтійське громадянство має на увазі благодійний внесок в розмірі 650 тис євро; інвестиції в розмірі 150 тис євро в державні облігації Мальти на п'ять років; і покупку будинку на головному острові вартістю не менше 350 тис євро або оренда житла не дешевше 16 тис євро в рік.

Молдова

Щоб отримати паспорт Молдови по спрощеній програмі, необхідно подарувати державі 100 тис євро або вкласти 250 тис євро в затверджену нерухомість.

Туреччина працює за такою схемою вже три роки — бажаючим стати законними Турчанов, потрібно придбати нерухомість вартістю 250 тисяч доларів в еквіваленті турецької лірк і протягом трьох років бути її власником.

Схожі умови отримання громадянства діють також в Сент-Кітс і Невіс, Домінікані, Гренаді, Антигуа і Барбуда, Сент-Люсіе і Вануату.

Але якщо у вас немає кількох сотень тисяч євро, ймовірно, краще знайти підтвердження ваших коренів в тій чи іншій країні...

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що тепер на Кариби потрапити буде простіше — Гренада спростила порядок в'їзду в країну для громадян України, скасувавши візовий режим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини