Головна Новини Дозвілля лайфхаки Два простих способа накопичити за рік кругленьку суму
commentss НОВИНИ Всі новини

Два простих способа накопичити за рік кругленьку суму

Збирати гроші - непросте завдання, особливо для відчайдушних марнотратників

2 березня 2021, 16:55
Поділіться публікацією:

Багато людей не вміють грамотно розпоряджатися грошима, тому їм буває складно накопичити "на свою на мрію". Але якщо ви налаштовані відкладати кошти для якоїсь великої покупки, тоді можете скористатися цими способами накопичення:

Два простих способа накопичити за рік кругленьку суму

як накопичити гроші (фото з відкритих джерел)

Відкладайте поетапно

Даний метод ще називається "52 тижні" і його суть полягає в тому, щоб кожного тижня відкладати певну суму грошей, і вона з кожним разом повинна зростати. Наприклад, в понеділок ви у свою скарбничку кинули 50 гривень, а в наступний понеділок — 100 гривень, потім -150 і т. д. Чи можете починати з будь-якої купюри, головне — не пропускайте тижні й не зменшуйте суму. Якщо відкладати гроші щотижня для вас складно, тоді робіть це помісячно.

Перетворіть шкідливі звички в накопичення

Поєднайте приємне з корисним. Мабуть, у кожної людини знайдеться звичка, з якою вона давно мріє розпрощатися, але не може. Використовуйте її для того, щоб накопичити грошей. Кожен раз, коли ви "зривається" — кидаєте в скарбничку гроші. Розмір штрафу встановіть для себе самі. Краще якщо з кожним разом він буде підвищуватися. Наприклад, ви часто лаєтесь або постійно пропускаєте тренування. За це в скарбничку надходить спочатку 10 гривень, потім 20, 50, 100 і т. д. Таким чином, ви швидше відмовитеся від шкідливих звичок і одночасно накопичите кругленьку суму грошей.

Нагадаємо, мешканка Австралії показала в соціальній мережі TikTok, як можна легко накопичити гроші. І допомогли їй в цьому не бізнес-тренінги, а формула Карла Гаусс, якого прозвали "королем математики".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що експерти розповіли, як зберігати та примножувати зароблені кошти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Важно

2 березня 2021, 17:22

"СПАСИБО ОЧЕНЬ ЦЕННА ИНФОРМАЦИЯ" - Теперь ясно как депутаты и судьи накапливают себе миллионы долларов в год!!!

Денис

2 березня 2021, 17:17

Да как счёта приходят , то и копить не с чего ... https://kosatka.media/uk/category/gaz/news/shmygal-postavshchiki-gaza-dolzhny-predstavit-godovye-kontrakty-vo-vtorom-kvartale


Новини