Головна Новини Дозвілля лайфхаки Ці популярні кімнатні рослини не варто ставити у спальні
commentss НОВИНИ Всі новини

Ці популярні кімнатні рослини не варто ставити у спальні

При розведенні рослин мало хто цікавиться питанням, які квіти не можна тримати вдома

22 лютого 2022, 06:01 comments2224
Поділіться публікацією:

Кімнатні квіти пожвавлюють і прикрашають інтер'єр, але не всі вони корисні — відверті шкідники. Розповідаємо, які рослини не можна містити у спальні. При розведенні рослин мало хто цікавиться питанням, які квіти не можна тримати вдома. Водночас існують як наукові докази шкоди деяких кольорів, так і народні прикмети та фен-шуй, до яких багато квітників теж ставляться серйозно, пише wday. Популярна кімнатна ліана, що росте до значних розмірів, також не має бути у вашій спальні. Ця зелена красуня відрізняється великим візерунковим листям. На перший погляд, вони гладкі, але насправді поверхня листа посипана дрібними голками, здатними викликати алергію.

Ці популярні кімнатні рослини не варто ставити у спальні

Кімнатні рослини - фото з відкритих джерел

У спальні не можна розміщувати олеандр, алоказію, азалію та герань. Їхні цвітіння стають сильними алергенами. По суті всі рослини з отруйним соком можуть бути алергенами для людей з індивідуальною непереносимістю. Кактуси – ще одна несприятлива рослина для спальні, особливо якщо ви дослухаєтеся рекомендацій філософії фен-шуй. Колючки кактусів передають шкідливу енергію Ша, тому здатні привнести до будинку сварки та розбрати.

Нагадаємо, фарбувати свій будинок кімнатними рослинами люблять багато жінок. Але не всі квіти та зелень у горщиках однаково корисні. Є рослини, які можуть зашкодити здоров'ю. Що входить до списку? Експерти кажуть, що шкідливих кімнатних рослин досить багато, але варто знати хоча б найпоширеніші з них, щоб убезпечити себе та своїх домочадців. Діффенбахія Незважаючи на те, що ця рослина отруйна, вона користується великою популярністю, тому що красива і невибаглива у догляді. Експерти кажуть, що сік диффенбахії може спричинити дерматит, а також опік горла, тому його не рекомендується ставити у місцях, доступних дитині чи домашній тварині. Працювати з диффенбахією рекомендується в рукавичках, а потім мити руки з милом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини