Головна Новини Дозвілля дизайн та інтер'єр Які кімнатні рослини не можна тримати вдома
commentss НОВИНИ Всі новини

Які кімнатні рослини не можна тримати вдома

Опубліковано список кімнатних рослин, які не бажано вирощувати у будинку: що з ними не так

2 грудня 2021, 17:55 comments1041
Поділіться публікацією:

Прикрашати свій будинок кімнатними рослинами люблять багато жінок. Але не всі квіти та зелень у горщиках однаково корисні. Є рослини, які можуть зашкодити здоров'ю. Що входить до списку?

Які кімнатні рослини не можна тримати вдома

Яким рослинам не місце у будинку (фото з відкритих джерел)

Експерти кажуть, що шкідливих кімнатних рослин досить багато, але варто знати хоча б найпоширеніші з них, щоб убезпечити себе та своїх домочадців.

Діффенбахія

Попри те, що ця рослина отруйна, вона користується великою популярністю, тому що красива і невибаглива у догляді. Експерти кажуть, що сік диффенбахії може спричинити дерматит, а також опік горла, тому його не рекомендується ставити у місцях, доступних дитині чи домашній тварині. Працювати з диффенбахією рекомендується в рукавичках, а потім мити руки з милом.

Монстера

Вічнозелену ліану з великими — до 45 см — різьбленим листям не рекомендується ставити вдома, тому що вона "висмоктує" енергію. А сік монстери здатний вбивати грибки, віруси та інші небезпечні мікроорганізми, але при попаданні в організм може спровокувати розлад травлення або опік на шкірі.

Спатифілум

Це дуже естетично приваблива, але при цьому небезпечна рослина. Спатифіллум виділяє шкідливий сік, який при попаданні на тіло викликає не тільки опіки, а й хронічні виразки.

Бегонія

Ця красива рослина має корисні властивості, проте, бегонія може становити небезпеку для дітей та тварин. Річ у тому, що при попаданні на слизову оболонку рота і гортані вона може викликати опік. З'їдений листочок може викликати нудоту, блювоту та отруєння.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які кімнатні рослини не можна ставити у спальні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини