Головна Новини Дозвілля лайфхаки Червона ікра сприяє схудненню
commentss НОВИНИ Всі новини

Червона ікра сприяє схудненню

Червона ікра - це всесвітньо відомий делікатес, який має чудовий смак і користь. Ікру отримують після спеціальної обробки риби, при якій з неї дістають ікринок

18 грудня 2020, 21:49
Поділіться публікацією:

До такого висновку в ході досліджень дійшли вчені. З'ясувалося, що ікра — найкорисніший морепродукт. У ній сконцентрована маса корисних речовин, починаючи з білків і закінчуючи унікальними жирними кислотами Омега-3.

Червона ікра сприяє схудненню

ФОТО: З відкритих джерел

Вона рекомендована людям, що активно займаються спортом, які бажають схуднути або ті, які борються із зайвою вагою, що відновлює свій імунітет і фізичну форму після перенесених захворювань. Слід, однак, перш ніж купувати ікру, звернути увагу на дуже важливу річ. На те, що ікру ділять на заморожену, в складі якої лише ікра і сіль, і ікру консервовану, для виготовлення якої використовують антисептичні компоненти Е200 і Е211 (тільки в парі і не більше 0,01% ), плюс рослинну олію (до 1%) або харчовий гліцерин — щоб ікринки не злипалися, тому безпечніше вживати саме заморожену ікру.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, до Расна ікра — дуже корисний продукт . У ній знаходяться цінні вітаміни групи В, А, D, а також фолієва кислота, калій, цинк, залізо, мідь і кислоти Омега-3.

На 100 грамів ікри припадає 32 грами білка, який засвоюється людським організмом набагато легше, ніж той, що міститься в м'ясі. Ікра сприяє поліпшенню кровообігу, підтримує імунітет взимку і насичує наш організм корисними сполуками. Її властивості добре впливають і на нашу шкіру, роблячи ту пружною і здоровою. До того ж ікра — дуже смачна і майже незамінна на новорічному столі. Щоб отримати максимальну користь від цього продукту, потрібно вибирати якісну натуральну ікру. Як таку вибрати, читайте нижче.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://pravpit.club/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини