Головна Новини Дозвілля лайфхаки Без негативних наслідків: який алкоголь пити у новорічну ніч
commentss НОВИНИ Всі новини

Без негативних наслідків: який алкоголь пити у новорічну ніч

Експерти рекомендують відмовитися від напоїв, що містять велику кількість цукру

30 грудня 2021, 10:58
Поділіться публікацією:

Найчастіше святкування Нового року не обходиться без вживання алкогольних напоїв. Фахівці зазначають, що за пару годин до застілля потрібно достатньо поїсти, а також випити кілька склянок води. Якому алкоголю віддати перевагу у новорічну ніч, щоб знизити ризик негативних наслідків для організму, розповіли в РБК-Україна.

Без негативних наслідків: який алкоголь пити у новорічну ніч

Який алкоголь пити у новорічну ніч - фото з відкритих джерел

Зазначається, що у Новий рік необхідно знизити до мінімуму споживання газованих напоїв. Краще пити сік чи звичайну воду. Ще більше шкоди може завдати їхнє поєднання з жирними стравами. Це стосується і газованого спиртного.

Вживання алкоголю у вечірній чи нічний час – у будь-якому випадку навантаження на печінку, тому, щоб знизити згубний вплив на організм, не варто обирати міцне спиртне, а пити алкоголь у невеликих кількостях – не більше двох бокалів.

Експерти рекомендують відмовитися від напоїв, що містять велику кількість цукру. Їх організм перероблятиме довше і важче. Наслідки у вигляді головного болю на ранок у такому разі забезпечені.

Найбільш підходящим спиртним напоєм для тривалого святкування вважається біле сухе вино.

Перед вживанням алкоголю рекомендується поїсти – найкраще підійде м'ясна, рибна страва або яйця. Таким чином, можливо стримати всмоктування спиртного в кров. Фахівці не радять розпочинати святкування із салатів.

Якщо ви все ж таки хочете пити в новорічну ніч міцні напої, то експерти рекомендують обирати горілку. Вважається, що цей напій має найнижчий відсоток отруєння під час застілля.

Також рекомендується протягом вечора пити звичайну воду, щоб знизити ризик зневоднення організму.

Раніше "Коментарі" розповідали, чого не можна робити у новорічну ніч.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини