Головна Новини Дозвілля Гороскоп Три знаки зодіаку – їм найбільше пощастить цього тижня (19-25 червня)
commentss НОВИНИ Всі новини

Три знаки зодіаку – їм найбільше пощастить цього тижня (19-25 червня)

Життя – як зебра: чорні смуги чергуються з білими. Але для цих знаків в найближчі сім днів чорних смуг не існуватиме

19 червня 2023, 19:10 comments31664
Поділіться публікацією:

Три знаки зодіаку – їм найбільше пощастить цього тижня (19-25 червня)

Трьом знакам зодіаку цього тижня посміхнеться фортуна (фото з відкритих джерел)

Вони добре постаралися, і тепер отримують нагороду від Всесвіту: перед ними відкриваються неймовірні можливості у всіх сферах життя. Хто ці знаки зодіаку, яким усі будуть заздрити?

Риби

Ваша нерішучість і самокритичність – не найкращі помічники, коли йдеться про досягнення мети. Просто робіть те, що ви вмієте, і всі побачать, що вам немає рівних. Спочатку визнання, а вже згодом – пропозиція по роботі, від якої може запаморочитися в голові.

Несподівані сімейні проблеми в іншому випадку змусили б вас опустити руки. Але не цього разу. Так, вам доведеться трохи покрутитися, інколи недосипати, бути одночасно в трьох місцях. Однак коли потім все проаналізуєте, зрозумієте, що все встигли, нічого не запороли і завели круті знайомства, які вам стануть у нагоді.

В кінці тижня очікуйте на хороші новини – вони  можуть розчулити до сліз.

Овни

Такого ви точно не чекали. Ще вчора здавалося: те, що так довго планували й до чого так ретельно готувалися, вже вкотре не вигорить. Але якраз в той момент, коли надумаєте трохи постраждати й пожаліти себе, почуєте "так" замість "ні".

Більше не доведеться турбуватися стосовно свого матеріального становища принаймні наближчим часом. Ви зробили все для того, аби зараз пожинати плоди. Це ще не та ситуація, коли гроші "сипляться на голову", але розслабитися й дозволити собі зайве вже точно можна.

Приємний бонус: керівництво вами задоволене, найближче оточення цінує. Але на вас, як на цінного кадра, накинув оком ще хтось. Не поспішайте відмовлятися від нової пропозиції – вислухайте, що вам пропонують. І гарно все  обдумайте. На перший погляд може здатися, що воно того не варте. Але зірки підказують: там дуже гарні перспективи.

Леви

Вітаємо – ви потрапили на хвилю успіху! Щоправда, через надмірну імпульсивність від неї ж можете й постраждати. Тому увімкніть розсудливість,  продемонструйте  стресостійкість – і приємні сюрпризи від долі будете отримувати один за одним.

Ви зможете цілком виправдано вважати себе героєм – саме вам прийде в голову геніальна ідея щодо того, як вирішити виробничу проблему, і саме ви несподівано для всіх усунете дома побутову. Але не варто задирати носа. Продовжуйте інвестувати у свій саморозвиток – для цього саме слушна нагода.

Даремно ви так скептично ставитесь до перспективи швидко заробити пристойні гроші. Цього тижня зможете зробити перші кроки на шляху до великої й недешевої мрії. І озвучте нарешті свої плани коханій людині! Вона вас підтримає – навіть не сумнівайтеся! 

Раніше "Коментарі" публікували тест — оптичну ілюзію, в якій потрібно знайти ляльку серед пінгвінів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини