Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Як спалювати калорії без фізичних навантажень
commentss НОВИНИ Всі новини

Як спалювати калорії без фізичних навантажень

Експерти розповіли, що спалювати калорії можна без спортзалу і фізичних навантажень: що для цього потрібно

3 червня 2021, 18:40
Поділіться публікацією:

Кожна людина хоче бути в хорошій фізичній формі. Щоб цього досягти, потрібно дотримуватися певного режиму, харчування та займатися спортом. Однак спалити калорії можна і без спортзалу та тренувань. Як же це зробити?

Як спалювати калорії без фізичних навантажень

Як схуднути без спортзалу (фото з відкритих джерел)

Слухайте енергійну музику

Музика впливає на дихання, пульс і кров'яний тиск. Чим швидше музика, тим швидше б'ється серце, дихання прискорюється, людина відчуває себе бадьорішою. Енергійна музика допомагає прискорити рух, і, відповідно, спалювати калорії.

Частіше сидіть на підлозі

Якщо ви дивитеся телевізор, сидячи на підлозі, а не на м'якому дивані, м'язи більше напружуються. Тілу доводиться тримати себе в певному положенні. Якщо при цьому у вас немає опори для спини, то поліпшується гнучкість, тонус м'язів і постава.

Підтримуйте низьку температуру у приміщенні

Тривале перебування (5-8 годин) у холодній кімнаті значно збільшує витрату енергії, прискорює утилізацію глюкози по всьому тілу і підвищує чутливість до інсуліну. Особливо корисна прохолода під час сну.

Більше смійтеся

Сміх прискорює обмін речовин на 20%. Дослідження показали: хто сміється 15 хвилин кожного дня, втрачає 3-5 кг жиру на рік, не докладаючи ніяких зусиль. Бурхливо реагуючи на хороші жарти, ми мимоволі залучаємо відразу кілька десятків м'язів.

Зверніть увагу на продукти з нульовою калорійністю

Це продукти, які витрачають на перетравлення більше калорій, ніж містять самі. У цей список входить білокачанна і кольорова капуста, броколі, селера, помідори, огірки, солодкий перець, цитрусові, ананас, абрикос, яблука, сливи, малина, суниця, смородина, журавлина, лохина, петрушка, кріп, базилік, листовий салат.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, скільки калорій ви спалюєте під час сексу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини