Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Як швидко сісти на шпагат: поради олімпійської чемпіонки
commentss НОВИНИ Всі новини

Як швидко сісти на шпагат: поради олімпійської чемпіонки

Анна Різатдінова поділилася, чому так важливо тренуватися щодня

6 жовтня 2020, 16:23
Поділіться публікацією:

Анна Різатдінова в інтерв'ю для програми "Зірковий шлях" розповіла, які важливі правила слід пам'ятати, щоб швидко сісти на шпагат. Про це пише видання segodnya.

Як швидко сісти на шпагат: поради олімпійської чемпіонки

Як швидко сісти на шпагат. Фото: pixabay

Олімпійська чемпіонка поділилася, що поперечний і поздовжній шпагати — це практично одне і те ж. Тому що задіяні м'язи під колінами, які дозволять сісти на обидва види шпагату.

Анна розповіла, щоб сісти на повноцінний шпагат, знадобиться не менше місяця. А ті, хто впевнений, що це можна зробити лише за тиждень, сильно помиляються. Вона додала, що хороша розтяжка — це результат продуктивних і регулярних тренувань, тому дуже важливо їх не пропускати.

Спортсменка впевнена в тому, що якщо робити перерви в заняттях (достатньо буде навіть 3 дні), то м'язи швидко втрачають свою еластичність, і все доведеться напрацьовувати заново. Тому ті, хто мріє з легкістю сідати на шпагат, повинні розуміти, що швидких результатів не буде, і що цій справі потрібно буде приділяти час кожного дня.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які види спорту продовжують життя. Так, вчені визначили, що найбільш корисні для здоров'я командні види спорту. Наприклад, гра у великий теніс додасть близько 10 років життя, бадмінтон — 6,5 років, а футбол — близько 5 років. У свою чергу ті, хто займається плаванням або бігом, зможуть додати собі в "скарбничку" в середньому близько 3 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини