Головна Новини Дозвілля ЗСЖ В яких випадках спорт не допомагає скинути зайву вагу
commentss НОВИНИ Всі новини

В яких випадках спорт не допомагає скинути зайву вагу

Експерти розповіли, в яких випадках заняття спортом можуть не призвести до позитивного результату і на це є свої причини

27 серпня 2021, 12:20
Поділіться публікацією:

Для того, щоб позбутися зайвої ваги, потрібно переглянути свій раціон і зайнятися фізичною активністю. Але буває так, що схуднення не відбувається, попри регулярні тренування. У чому ж може бути причина?

В яких випадках спорт не допомагає скинути зайву вагу

Чому спорт не допомагає схуднути (фото з відкритих джерел)

Одноманітність вправ

На початковому етапі занять спортом можна виконувати присідання, віджимання, вправи для преса і стрибки, але з часом організму потрібно давати нові навантаження. Тільки в тому випадку, якщо вправи не будуть одноманітними й змусять працювати усі групи м'язів, ви зможете досягти результату у схудненні.

Ви недостатньо займаєтеся

Якщо ви вирішили зайнятися спортом, тоді ходіть в фітнес-зал мінімум 2-3 рази на тиждень, адже користь від одного тренування в місяць ви навряд чи отримаєте.

Ви робите вправи, які вам не подобаються

Знайдіть свій тип фізичного навантаження. Не потрібно змушувати себе робити певні вправи, які вам не подобаються і доставляють дискомфорт.

Ви не рухаєтеся поза спортзалом

Допомагайте організму спалювати калорії, а для цього постарайтеся протягом дня багато рухатися, наприклад, замість ліфта в будинку користуйтеся сходами.

Ви виконуєте вправи з помилками

Буває так, що новачки не досягають результатів у схудненні через проблеми з технікою виконання вправ. Якщо ви не впевнені в собі, скористайтеся допомогою тренера, потім ви зможете працювати й додатися результатів без нього!

Нагадаємо, що фізична активність приносить організму велику користь, але згідно з результатами дослідження, для прискорення метаболізму спортом краще займатися у вечірній час.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які спортивні тренування допомагають побороти стрес.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Виктория

30 серпня 2021, 13:34

Сжигатель жира. БАДы для похудения, США. Комплексный подход. Заказывай здесь https://dnsp.com.ua/g22692779-poka-boka-bad


Новини