Головна Новини Дозвілля ЗСЖ У лютому в Україну прийде справжня спека: синоптик дав точний прогноз
commentss НОВИНИ Всі новини

У лютому в Україну прийде справжня спека: синоптик дав точний прогноз

В Україну прийде справжня весна

22 січня 2021, 14:49 comments2637
Поділіться публікацією:

Синоптик дав точний прогноз погоди в Україні на лютий 2021 року заявивши, що в країну прийде справжня весна, а температура повітря може досягати 15 градусів за Цельсієм. Про це в ефірі телеканалу "Україна 24" розповів директор Українського гідрометцентру Микола Кульбіда.

У лютому в Україну прийде справжня спека: синоптик дав точний прогноз

Фото: ТСН

Синоптик зазначив, що на сильні морози в Україні можна більше не чекати, потепління, яке прийшло в країну буде тривати до 26 січня.

Однак в кінці місяця, за словами Миколи Кульбіди, очікується невелике похолодання, яке триватиме недовгий проміжок часу.

Погода погіршиться на кілька днів, очікуються пориви сильного вітру і температура повітря 0-5 градусів нижче нуля вдень і до -9 градусів морозу вночі.

Особливо, різке похолодання очікується в західних регіонах України 25 і 26 січня. Там прогнозують сильні снігопади, шквальні вітри і завірюхи.

Після цього в Україні очікується істотне потепління. На початку лютого, за розрахунками Українського гідрометцентру, на території країни буде плюсова температура, як вночі, так і вдень.

Вдень температура буде досягати 4-9 градусів тепла, а в південних регіонах України можливе потепління до 15 градусів вище нуля.

У 2021 році багато синоптики прогнозують раннє настання весни, а перше, по справжньому весняне потепління по всій території України можна очікувати вже з 20 лютого.

Раніше "Коментарі" докладно розповідали про 5 цікавих ідей, як можна зайняти себе в погану погоду.

Також ми повідомляли про те, як глобальні зміни клімату вплинуть на погоду на території України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини