Головна Новини Дозвілля лайфхаки Чим зайняти себе в погану погоду: п'ять цікавих ідей
commentss НОВИНИ Всі новини

Чим зайняти себе в погану погоду: п'ять цікавих ідей

Погана погода не здатна перешкодити намірам цікаво провести час

11 грудня 2020, 15:22
Поділіться публікацією:

У морозну погоду, яка ще й приправлена такою сильною ожеледицею, на свіжому повітрі особливо не погуляєш. Саме тому, якщо ти вирішив зустрітися з друзями або запросити на побачення свою обраницю, тобі доведеться як слід опрацювати план дій. Ми візьмемо на себе сміливість трохи допомогти тобі й підкажемо, де можна провести час в холодну і слизьку погоду.

Чим зайняти себе в погану погоду: п'ять цікавих ідей

ФОТО: Женский журнал Хочу

Виставки, музеї, театри, спектаклі

Хорошим варіантом в холодну погоду може стати відвідування виставок і музеїв. У той час як в влітку і навесні ми більше часу проводимо на вулиці, осінньо-зимовий період ідеально підходить для культурного збагачення шляхом відвідування музеїв або театрів. Головне, переконайтеся, що там дотримуються карантинних правил.

Цирк і дельфінарій

Посміятися від душі і насититися новими емоціями можна відвідавши місцевий цирк або дельфінарій. Такі заходи не тільки сподобаються дітям, а й зможуть порадувати дорослих.

Торгові центри

У торгових центрах можна весело провести час, особливо якщо там організовано якийсь цікавий захід. Також там мають бути присутні розважальні локації з ігровими автоматами, дитячими кімнатами, катками, лабіринтами тощо. У таких місцях добре веселитися з друзями.

Настільні ігри вдома

Якщо ви таки вирішили запросити друзів до себе додому, то на допомогу вам можуть прийти численні настільні ігри. "Цитаделі", "Колонізатор", "Монополія"... Придбайте одну-дві таких гри, і у вас не буде проблем з організацією приємного вечора з друзями.

Похід в гості

Вихідні без певних планів, та ще в погану погоду — прекрасний привід навідати старих друзів і душевно поспілкуватися.

Тепер тобі точно не доведеться нудьгувати під час морозних вихідних. Напевно ти придумаєш оригінальний план, який порадує твоїх друзів і справить враження на кохану. Також видання "Коментарі" розповість, як швидко приготувати коктейль, якщо гості на порозі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини