Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Що необхідно знати, коли прийшов на своє перше тренування
commentss НОВИНИ Всі новини

Що необхідно знати, коли прийшов на своє перше тренування

Ці три поради допоможуть швидко зрозуміти, чого ти дійсно чекаєш від тренувань

27 листопада 2020, 12:26
Поділіться публікацією:

Для того, щоб вперше прийти в спортзал, необхідно більше мужності, ніж для самого процесу тренування. Невпевненість в собі, незнання того, що потрібно робити — це далеко не всі проблеми, які переслідують кожного новачка. Але якщо ти вже зважився, то ми підкажемо тобі, як потрібно діяти у твій перший день в спортзалі.

Що необхідно знати, коли прийшов на своє перше тренування

Коли вперше прийшов у спортзал

Повторення і підходи

Багато качків залишаються вірні системі повторення і підходів. Простіше кажучи, якщо ти підтягуєшся на турніку, то тобі необхідно робити по кілька підходів. Це стосується й інших вправ. Найпоширеніший стандарт для всіх видів тренувань — три підходи по десять повторень. Таким чином м'язи спочатку розігріваються, потім зміцнюються, і нарешті розвиваються.

Ізольовані та комплексні вправи

Існують вправи двох типів — ізольовані та комплексні. Перші призначаються для певної групи м'язів. Іншими словами, якщо хочеш швидко накачати (наприклад) біцепси, як у Шварценеггера — використовуй ізольовані вправи. Комплексні ж допоможуть привести всі м'язи в порядок. Це буде повільно і послідовно, але результат себе виправдає.

Тренер

Якщо ти все ще не впевнений, що зможеш реалізувати свої прагнення за допомогою порад вище, то звернися до тренера. За це задоволення доведеться заплатити чималі гроші, але воно того варте. Професіонал навчить тренуватися так, як належить. Завжди краще і легше правильно вчитися, ніж потім переучуватися.

Впевнені, ти зможеш розробити свою стратегію тренувань і з часом матимеш фігуру, як в Апполона. Також видання "Коментарі" розповість про три головних прорахунки, які ми допускаємо під час тренування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини