Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Три головних прорахунки, які ми допускаємо під час тренування
commentss НОВИНИ Всі новини

Три головних прорахунки, які ми допускаємо під час тренування

Яких дій слід уникати під час тренувань в спортзалі

28 жовтня 2020, 13:05
Поділіться публікацією:

Багато хто з нас проводять в спортзалі багато часу. І при цьому дивуються, чому немає ніяких результатів. Саме тому сьогодні ми поговоримо про кілька головних помилок, які допускають  багато хто, коли йдеться про тренування. Допоможе нам у цьому портал mport.

Три головних прорахунки, які ми допускаємо під час тренування

Головні помилки в спортзалі

Неправильний відпочинок

Під час тренування твоєму тілу потрібен періодичний відпочинок. Однак несерйозне ставлення до відпочинку може звести до нуля всі твої зусилля.

Порада: Постав таймер на мобільник. Він допоможе контролювати час, відведений на перерву. Для комплексів високої інтенсивності необхідні п'ять хвилин відпочинку між сетами, якщо інтенсивність нижче — вистачить однієї двох хвилин.

Звикання до вправ

Ти можеш скористатися таким комплексом вправ, який вже через два тижні призведе до відчутного прогресу. Але потім тіло звикне, і видимих поліпшень більше не буде.

Порада: Спробуй хоча б раз на місяць міняти комплекс вправ. Необхідно відповідне підкоригувати кількість виконуваних вправ, їх інтенсивність.

Ігнор велотренажера

Якщо ти хочеш добре потренувати серцево-судинну систему, катаючись на велотренажері, прислухайся до однієї поради.

Порада: Вправи для серцевого м'яза повинні варіюватися по інтенсивності, тривалості та типу. Наприклад, для помірної інтенсивності 40-60 хвилин 4-5 днів в тиждень будуть саме те, що треба.

Сподіваємося, ці поради допоможуть тобі збільшити ефективність твоїх тренувань. Також видання "Коментарі" розповість про три найбезжалісніших тренування у світі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини