Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Найкрасивіша бабуся планети продемонструвала свою фігіру (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Найкрасивіша бабуся планети продемонструвала свою фігіру (ФОТО)

Жінка завоювала титул "супербабуся" на конкурсі Mrs Grandma Globe

28 січня 2021, 13:46 comments2340
Поділіться публікацією:

61-річна мешканка Одеси Світлана Гасс стала відомою та отримала любов своїх шанувальників завдяки тому, що продемонструвала блискучі досягнення в спорті. Так, вона завоювала титул "супербабуся" на конкурсі Mrs Grandma Globe в Болгарії.

Найкрасивіша бабуся планети продемонструвала свою фігіру (ФОТО)

Світлана Гасс. Фото: glavcom.ua

На своїй сторінці в соціальних мережах жінка опублікувала кілька фото зі свого тренування в тренажерному залі. На них можна побачити її чудову фізичну форму, не дивлячись на вік.

Світлана позує в обтягуючих легінсах чорного кольору, інтенсивно виконуючи вправи. Спортивний наряд, який вона вибрала для тренування, добре підкреслює фігуру.

Підписники 61-річної "супербабусі" захоплюються тим, як вона виглядає. У коментарях вони не шкодують для неї багато приємних компліментів, а також пишуть, що вона є чудовим прикладом навіть для молодого покоління.

Ось, що пишуть захоплені фанати:

"На вас дуже приємно дивитися!", "Світлана, як же ви радуєте очі! Дивлячись на Вас, відчуваєш естетичне задоволення, а разом з тим усвідомлюєш, що молодість — є молодість духу, і вона може бути нескінченною", "Незрівнянна", "Приклад для багатьох".

Як повідомляло видання "Коментарі", хлопець віджимався по 100 разів на день протягом року. Джек хотів зрозуміти, як нове випробування відіб'ється на його фізичній формі, але результат, який він побачив, перевершив всі його очікування. Протягом багатьох років у хлопця були проблеми із зайвою вагою — цифра на вагах досягала позначки 135. Він пробував різні дієти та походи в спортзал, але особливих результатів це не приносило. Тоді ж Джек зважився на цей експеримент — втрачати йому було нічого.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

дон педро

28 січня 2021, 15:04

что такое -"фигира "..?


Новини