Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Чоловік скинув 33 кілограми за 6 місяців: як йому це вдалося
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловік скинув 33 кілограми за 6 місяців: як йому це вдалося

Віджай Саїна з Індії розповів про метод схуднення, який допоміг йому позбутися від 33 кілограм за шість місяців

2 серпня 2021, 20:30
Поділіться публікацією:

Від зайвої ваги позбутися не просто, адже потрібно не тільки займатися спортом, а й переглянути свій раціон. Індієць Віджай Саїна поділився своїм методом схуднення, завдяки якому скинув 33 кілограми протягом півроку.

 Чоловік скинув 33 кілограми за 6 місяців: як йому це вдалося

Чоловік скинув 33 кілограми за 6 місяців / Фото: diabetes.co.uk

Видання The Times of India повідомляє, що чоловік з ранніх років був пухким, він стрімко гладшав і в старших класах його вага майже наблизилась до позначки 100 кілограмів. Тоді він почав соромитися своєї зовнішності, перестав спілкуватися з друзями й терпів глузування з боку однолітків. В один момент він вирішив, що пора змінювати життя і позбавлятися від зайвих кілограмів.

Віджай Саїна переглянув свій раціон і почав включати в нього корисні продукти. Щоранку він починав зі склянки звичайної води, а на сніданок з'їдав вівсянку з фруктами, 5-6 горіхами мигдалю або рисом з овочами і яєчними білками. На обід він віддавав перевагу рису з пшеничним коржем, каррі з огірком і йогуртовою заправкою, а на вечерю — овочевий суп, який з'їдав до 20.00. Перекушував чоловік соком з китайського гіркого гарбуза.

До свого схудненню чоловік підійшов комплексно, і правильне харчування підкріплював фізичною активністю. Він стрибав на скакалці, бігав, займався на велотренажері. В середньому в спортзалі він проводив по 3-4 години. Таким чином, йому вдалося за півроку позбутися 33 кілограмів.

Нагадаємо, що 38-річному американцю Брайану Фарвуру (Brian Farvour) вдалося схуднути на 50 кілограмів, і він розповів, що потрібно робити, щоб досягти такого ефекту.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які основні чинники про схуднення потрібно знати всім.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Виктория

3 серпня 2021, 06:48

БАДы для похудения, США. Комплексный подход. Заказывай здесь https://dnsp.com.ua/g22692779-poka-boka-bad


Новини