Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Чоловік схуд на 50 кілограм: як йому це вдалося
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловік схуд на 50 кілограм: як йому це вдалося

Житель США Брайан Фарвур зміг схуднути на 50 кілограмів і розповів, як йому вдалося досягти такого результату

14 липня 2021, 21:50
Поділіться публікацією:

38-річному американцю Брайану Фарвуру (Brian Farvour) вдалося схуднути на 50 кілограмів і він розповів, що потрібно робити, щоб досягти такого ефекту.

Чоловік схуд на 50 кілограм: як йому це вдалося

Як схуднути / Фото: Shutterstock

Відомо, що чоловік був худорлявої статури в молодому віці, але через неправильне харчування і сидячу роботу почав поступово додавати у вазі.

У 2015 році Брайан став на ваги і побачив цифру 126 кілограмів. Він зазначив, що це було цілком очікувано, враховуючи, який спосіб життя він вів, але зайва вага дуже позначилася на його самооцінці. Тоді чоловік вирішив, що потрібно зайнятися своїм тілом, насамперед змінивши раціон.

За словами американця, він збагатив своє меню рослинною їжею, віддаючи перевагу помідорам, моркві, брокколі та іншим корисним овочам. Щодня Брайан з'їдав тарілку свіжого овочевого салату і кілька разів на тиждень робив собі протеїновий коктейль. При цьому з раціону він повністю виключив газовані та алкогольні напої.

Крім цього, чоловік почав займатися спортом, зокрема їздою на велосипеді. Щотижня він проїжджав від 300 до 500 кілометрів, в основному вранці або в обідню перерву.

Американець зазначив, що велоспорт змінив його життя і зараз він знаходиться у повній гармонії зі своїм тілом. Таким чином, за допомогою правильної фізичної активності і раціону чоловік схуд на 50 кілограм і поліпшив своє здоров'я.

Чоловік схуд на 50 кілограм: як йому це вдалося - фото 2

Фото: сторінка Brian Farvour у Facebook

Нагадаємо, американка Моллі Кармел відмовилася від цукру і за рік позбулася майже 80 кілограм зайвої ваги.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 36-річний американець скинув 114 кілограм за два з половиною роки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sdxftgfdsa

17 липня 2021, 17:35

https://www.gurtong.net/ixo/video-c-v-s-viv-hd.html https://www.gurtong.net/ixo/video-c-v-s-liv-lol.html https://www.gurtong.net/ixo/video-l-v-i-li-x.html https://www.gurtong.net/ixo/video-l-v-i-li-xq.html https://www.gurtong.net/ixo/video-l-v-w-lp-x.html https://www.gurtong.net/ixo/video-l-v-w-lp-xq.html

Виктория

16 липня 2021, 06:47

Натуральные сжигатели жира. Консультация специалиста. Заказывай в магазине https://dnsp.com.ua/. Быстрый ответ 067 314 86 95 viber.


Новини