Головна Новини Дозвілля фільми і серіали За «Великим Гетсбі» знімуть серіал: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

За «Великим Гетсбі» знімуть серіал: що відомо

Відомо, що у серіалу буде великий бюджет

27 січня 2021, 17:40
Поділіться публікацією:

Кіностудія AE Studios запустила у виробництво серіал за мотивами роману "Великий Гетсбі", написаного Френсісом Скоттом Фіцджеральдом. Глядачам обіцяють показати улюблену історію під іншим кутом.

За «Великим Гетсбі» знімуть серіал: що відомо

за «Великому Гетсбі» знімуть серіал (фото з відкритих джерел)

Інсайдер повідомляє, що сценаристом кінострічки став Майкл Херст, а консультувати його буде правнучка письменника Блейк Хазард. У центрі сюжету виявиться афроамериканська спільнота Нью-Йорка 1920-х років. Перед глядачами постануть нові герої з нереалізованою Американською мрією. При цьому, автори проекту обіцяють зберегти настрій оригінального твору.

Відомо, що над розробкою серіалу працювали три роки, але не могли запустити його у виробництво через нестачу фінансування. Однак, кошти знайшлися, більш того, кажуть, що у кінострічки буде великий бюджет.

За словами сценариста проекту Майкла Херста, зараз історія, яку вони збираються екранізувати, дуже популярна, адже Америка шукає способи перебудувати себе. Він зазначив, що кілька разів перечитував роман "Великий Гетсбі" і з задоволенням погодився попрацювати над новим серіалом.

Нагадаємо, що у 2013 році на екрани вийшов фільм "Великий Гетсбі", знятий режисером Базом Лурманом. Головну роль в ньому зіграв Леонардо Ді Капріо. Його касові збори склали понад 353 млн доларів. Фільм був неоднозначно сприйнятий американською кінопресою, але, попри це, відзначений низкою нагород, в тому числі двома преміями "Оскар" за найкращі декорації та костюми.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що стримінговий сервіс HBO Max натякнув на створення серіалу за мотивами "Гаррі Поттера".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

olena alve

3 лютого 2021, 00:23

Мені шкода розмістити це в Інтернеті, але у мене немає вибору. Хіба я ніколи не вірив у любовні заклинання чи заклинання, поки не зустрів того фокусника, коли цього року відвідав свого друга в Нідерландах на діловому саміті. Я думав, що людина на ім’я доктор АЛАБА справді впливовий, і він може допомогти із заклинаннями, які повернуть загублених, закоханих та чарівні гроші, магію чи магію для хорошої роботи чи щастя. Зараз я щаслива. Я даю свідчення, тому що чоловік, за якого я хотів одружитися, залишив мене за 5 тижнів до весілля, і моє життя було перевернуто з ніг на голову, бо наші стосунки тривали 3 роки. Я дуже любив його, але його мати була проти нас і не мала добре оплачуваної роботи. Зустрівши цього чарівника, я розповів йому, що сталося, і пояснив йому ситуацію. Спочатку я вагався і був підозрілим, але просто спробував. І через два дні, коли я повернувся до Німеччини, мені зателефонував друг (нині чоловік), який прийшов до мене, і я вибачився, що все було домовлено з його матір’ю та родиною та отримав нову співбесіду, щоб одружитися. Я не повірив, бо доктор АЛАБА просто запитав моє ім’я та ім’я мого друга і все, що я хотів. Що ж, зараз ми щасливі у шлюбі і чекаємо на нашу маленьку дитину, а мій чоловік також має нову роботу, і наше життя стало набагато кращим. Його електронна пошта така: тепер ми щасливі у шлюбі та чекаємо на нашу маленьку дитину, а мій чоловік також має нову роботу, і наше життя стало набагато кращим. Його електронна пошта така: тепер ми щасливі у шлюбі та чекаємо на нашу маленьку дитину, а мій чоловік також має нову роботу, і наше життя стало набагато кращим. Його електронна адреса: [email protected] Ви також можете надіслати йому WhatsApp на 2349071995123.


Новини