Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Який серіал Netflix вирішив закрити після першого сезону
commentss НОВИНИ Всі новини

Який серіал Netflix вирішив закрити після першого сезону

Стрімінгова платформа Netflix вирішила закрити після першого сезону супергеройський серіал «Спадщина Юпітера»

3 червня 2021, 15:00
Поділіться публікацією:

Популярний стрімінговий сервіс Netflix вирішив припинити виробництво ще одного серіалу, який стартував на платформі всього місяць тому.

Який серіал Netflix вирішив закрити після першого сезону

Серіал «Спадок Юпітера» (фото з відкритих джерел)

Відомо, що представники Netflix закрили супергеройський серіал "Спадщина Юпітера", знятий за однойменною серією коміксів. Але не йшлося про повне згортання шоу, оскільки всесвіт Марка Міллара (автора коміксів, — прим. авт.) планують розвивати й далі, але в іншому форматі.

У повідомленні зазначено, що буде набрано новий акторський склад, а історія "Спадщини Юпітера" продовжиться в ігровому серіалі Supercrocks, присвяченому лиходіям.

Зауважимо, що перший сезон "Спадщини Юпітера" вийшов на екрани 7 травня. У ньому розповідається про супергероїв, які належать до кількох поколінь.

У кінострічці розвиваються дві паралельні історії, які розвиваються у два тимчасових періоди: США з 1930-х років часів великої депресії та сучасності. Глядачі знайомляться із супергероями з минулого, яким довелося багато через що пройти, щоб отримати свої суперсили, а в період сучасності — з їхніми дітьми. Нащадки супергероїв виявляються не такими бравими, як їхні батьки, і все частіше потрапляють у скандали, тому що їх більше хвилює слава і популярність, а не порятунок світу.

До слова, перший сезон супергеройського серіалу складається з 8 серій.

Нагадаємо, що американський стрімінговий сервіс Netflix вирішив закрити після двох сезонів хоррор-серіал "Таємний орден", в якому розповідалося про членів таємного товариства, які практикують чорну магію. Причина закриття кінострічки невідома.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що компанія Netflix адаптує франшизу відеоігри Assassin's Creed у серіал.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини