Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Який фільм жахів Стівен Кінг вважає найгіршим
commentss НОВИНИ Всі новини

Який фільм жахів Стівен Кінг вважає найгіршим

Відомий письменник Стівен Кінг назвав фільм жахів, який, на його думку, є найгіршим в історії кінематографа

12 липня 2021, 13:20
Поділіться публікацією:

Популярний письменник Стівен Кінг, який отримав прізвисько "король жахів", назвав кінострічку в жанрі хорор, яка, на його думку, є найгіршою в історії кінематографа.

Який фільм жахів Стівен Кінг вважає найгіршим

Стівен Кінг назвав найгірший фільм жахів (фото з відкритих джерел)

На своєму акаунті в Twitter автор творів "Втеча з Шоушенка" і "Сяйво" зазначив, що для нього найгіршим фільмом жахів є фільм "Кривавий бенкет" (1963 року). Цю кінокартину вважають першою, знятою в жанрі жахів з акцентом на насильство і кров.

Відомо, що цей хорор зняли всього за 4 дні в Маямі (США). Сценарій кінокартини становив всього 15 сторінок, а її бюджет склав 25 тисяч доларів. У прокаті  "Кривавий бенкет" зібрав понад 4 млн доларів. Режисирував фільм Хершел Гордон Льюїс. Кінострічка була заборонена до прокату в деяких штатах через жорстокі сцени вбивств. На гроші, отримані від реалізації "Кривавого бенкету", був знятий фільм "Дві тисячі маніяків".

У центрі фільму — власник антикварної крамниці, який уявив себе жерцем давньоєгипетської богині й почав вбивати жінок, щоб проводити релігійні обряди.

До слова, "Кривавий бенкет" отримав загалом негативні відгуки від кінокритиків. Variety назвав фільм "неймовірно грубим і непрофесійним від початку до кінця". На сайті Rotten Tomatoes цей фільм має рейтинг схвалення 42%, ґрунтуючись на 13 відгуках із середньозваженим показником 4,48/10.

Нагадаємо, що 73-річний американський письменник Стівен Кінг назвав фільм жахів, який його реально налякав. Це виявилася "Відьма з Блер: Курсова з того світу", випущена в 1999 році у вигляді документальної стрічки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що вчені визначили найстрашніший фільм жахів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини