Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Який фільм став найприбутковішим за час пандемії
commentss НОВИНИ Всі новини

Який фільм став найприбутковішим за час пандемії

Касові збори нової частини американського бойовика «Форсаж 9» досягли понад 700 млн доларів, що зробило фільм найприбутковішим з початку пандемії

27 серпня 2021, 10:15
Поділіться публікацією:

Пандемія коронавірусу вплинула практично на всі сфери життя, в тому числі й кіноіндустрію, але ситуація стабілізувалася і в цьому році на екрани вийшло безліч кінопрем'єр, яких глядачі чекали з великим нетерпінням. Серед них і "Форсаж 9", який вже встановив рекорд за касовими зборами.

Який фільм став найприбутковішим за час пандемії

Названо найкасовіший фільм з початку пандемії / Фото: IMDb

Нова частина бойовика стала найприбутковішою за останні два роки, оскільки збори по всьому світу вже досягли позначки у 700 мільйонів доларів, а за період 2020-2021 року таким успіхом не може похвалитися жодна інша кінострічка.

Відомо, що понад 200 мільйонів доларів "Форсажу 9" приніс Китай, там фільм протримався на першій сходинці за касовими зборами протягом двох тижнів. У США бойовик зібрав понад 170 мільйонів доларів, а в інших країнах — понад 500 мільйонів.

У новій частині "Форсажу" глядачі продовжать спостерігати за історією Домініка Торретто, який разом з дружиною і сином живе спокійним і мирним життям. Але в один момент їх гармонію порушує кібертерорист, який вирішує помститися головному герою за всі провали, які відбулися з його вини.

Нагадаємо, кіностудія Universal Pictures оголосила, що у квітні 2023 року на великі екрани вийде 10 частина "Форсажу". Подейкують, що в новому фільмі творці хочуть за допомогою цифрових технологій "воскресити" головного героя кінострічки Пола Уокера.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в жовтні 2019 року в ЗМІ ходила інформація, що голлівудський актор Кіану Рівз може стати героєм кіновсесвіту "Форсажу". З чуток, дебют актора мав відбутися ще в новому екшені "Форсаж: Хоббс і Шоу".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини