Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Стало відомо, коли на екрани вийде «Форсаж 10»
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, коли на екрани вийде «Форсаж 10»

Стало відомо, що наступна частина американського бойовика «Форсаж» вийде на екрани у квітні 2023 року

18 серпня 2021, 11:50
Поділіться публікацією:

Американська медіафраншиза "Форсаж", на рахунку якої вже 9 повнометражних і 2 короткометражні фільми, анонсувала дату прем'єри нової частини кримінального бойовика.

Стало відомо, коли на екрани вийде «Форсаж 10»

Форсаж 10 / Фото: UPI

Кіностудія оголосила, що глядачі побачать "Форсаж 10" 7 квітня 2023 року. Її режисером знову виступить Джастін Лін. Повідомляється, що зйомки "Форсажу 10" будуть вестися паралельно з "Форсаж 11" який планують випустити на великі екрани у 2024-му році.

Приступити до роботи над двома проєктами студія збирається вже в січні наступного року. Це буде фінал франшизи, початок якому покладуть в 10 частині, а 11 стане свого роду продовженням.

Подейкують, що творці "Форсажу" розглядають ідею цифрового "воскресіння" головного героя кінострічки Пола Уокера, який знявся в декількох попередніх частинах бойовика, а у 2013 році загинув в автокатастрофі.

Відзначимо, що франшиза "Форсаж" є найбільшою і найприбутковішою студією Universal — загальносвітові касові збори всіх частин складають понад 5,9 мільярда доларів.

Цього року глядачі нарешті побачили дев'яту частину "Форсажу", яку переносили через закриття кінотеатрів у зв'язку з пандемією коронавірусу. На цей час касові збори фільму складають понад 680 мільйонів доларів. Кінострічка отримала суперечливі оцінки. На сайті-зібранні рецензій Rotten Tomatoes 59% з 281 критика дали фільму позитивну рецензію із середньою оцінкою 5,70 із 10.

Стало відомо, коли на екрани вийде «Форсаж 10» - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американський бойовик "Форсаж: Хоббс і Шоу", де головні ролі зіграли Дуейн "Скеля" Джонсон і Джейсон Стейтем, отримає продовження.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини