Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Який фільм очолює зараз американський прокат
commentss НОВИНИ Всі новини

Який фільм очолює зараз американський прокат

Лідером американського прокату став фільм жахів «Кендімен», касові збори якого за минулі вихідні склали понад 22 мільйонів доларів

30 серпня 2021, 12:55
Поділіться публікацією:

В американському прокаті змінився лідер. Тепер перше місце займає нова версія фільму жахів "Кендімен", яка стартувала на минулих вихідних.

Який фільм очолює зараз американський прокат

Який ужастик лідирує в прокаті США (фото з відкритих джерел)

За інформацією видання Deadline, американська кінострічка в жанрі слешер зібрала за перший вікенд 22,4 мільйона доларів. Вона є сиквелом однойменного фільму 1992 року, знятого режисером Бернардом Роузом за мотивами оповідання Клайва Баркера "Заборонене".

У фільмі розповідається про хлопця Ентоні Маккое, який разом зі своєю коханою дівчиною переїжджає в Чикаго, де зародилася легенда про Кендімена — маніяка з гаком замість однієї руки. Він вбиває своїх жертв, виходячи до них ночами з дзеркала.

Режисером нової версії кінокартини стала Ниа ДаКоста ( "Лісок", "Марвели"), а продюсерами Іен Купер, Уін Розенфельд і Джордан Пив.

За кордоном фільм жахів зібрав поки 5 мільйонів доларів, загальна сума у світі поки становить 27,6 мільйона, але це не поганий старт для кіноновинки після пандемії коронавірусної інфекції.

Нагадаємо, в цьому році на екрани вийшло безліч кінопрем'єр, які глядачі чекали з великим нетерпінням. У їх числі опинився і "Форсаж 9", який вже встановив рекорд за касовими зборами. Нова частина пригодницького бойовика стала найприбутковішою за останні два роки, оскільки збори по всьому світу вже досягли позначки в 700 мільйонів доларів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, якщо ви — справжній цінитель і любитель жанру хоррор, то фільми, представлені в цьому списку, вам напевно вже знайомі. Але навіть попри це, вам захочеться їх переглянути заново, дізнавшись, що вчені визнають їх найстрашнішими.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини