Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Вийшов трейлер біографічного фільму "Stardust" про Девіда Бові
commentss НОВИНИ Всі новини

Вийшов трейлер біографічного фільму "Stardust" про Девіда Бові

У прокат картина повинна вийти в січні 2021 року

29 жовтня 2020, 17:01
Поділіться публікацією:








Кінокомпанія IFC Films активно працює над створенням біографічного фільму про британського музиканта Девіда Бові. Так, днями був випущений офіційний трейлер кінострічки, передає видання unian.

Вийшов трейлер біографічного фільму "Stardust" про Девіда Бові

Новий фільм про Девіда Бові. Фото: styleinsider

Творці фільму повідомляють, що прем'єра відбудеться не раніше січня 2021 року. Головну роль зіграє відомий музикант і актор Джонні Філінн, також у фільмі знімуться Марк Марон і Джина Мелоун.

Події відбуваються в 1971 році, коли Бові починав свій кар'єрний шлях. Тоді 24-річний виконавець наважується на сміливий крок і переїжджає до Великобританії, щоб там розрекламувати свою нову платівку під назвою "The Man Who Sold the World".

Відомо, що близькі Девіда виступили категорично проти виходу біографічної картини. І все через те, що в ній не прозвучить жодна пісня легендарного музиканта. Сам же режисер фільму говорить, що готовий до негативної реакції з боку шанувальників.

Девід Бові запам'ятався всьому світу як талановитий виконавець, якого багато хто до цих пір вважає легендою британського року. Зірка помер від раку в 2016 році, а за кілька днів до смерті відсвяткував своє 69-річчя.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, вийшов трейлер космічної драми Джорджа Клуні. Популярний стрімінговий сервіс Netflix, який недавно розповів про свій найпопулярніший новий серіал, випустив дебютний трейлер "Північне небо", де режисером і головним актором виступив Джордж Клуні. Відеоролик опублікований на YouTube-каналі компанії і зібрав вже понад 560 тисяч переглядів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини