Головна Новини Дозвілля фільми і серіали «Віктор_Робот»: з’явився другий тізер нового українського мультфільму
commentss НОВИНИ Всі новини

«Віктор_Робот»: з’явився другий тізер нового українського мультфільму

На великих екранах мультфільм з’явиться навесні 2021 року

24 грудня 2020, 15:16
Поділіться публікацією:








Увазі громадськості представили другий тізер вітчизняної анімаційної стрічки "Віктор_Робот". Відео опубліковане на офіційному YouTube-каналі Державного агентства України з питань кіно.

«Віктор_Робот»: з’явився другий тізер нового українського мультфільму

Історія дівчинки Віки та її робота Віктора з’явиться в кінотеатрах навесні. Скрін із тизеру

Сюжет мультфільму, створеного студією анімації "Червоний собака", розповідає про героїв із далекого майбутнього, які стикнуться із проблемами у роботі штучної зірки. Світилу необхідний терміновий ремонт, адже воно забезпечує життя на планеті, що знаходиться поруч. Майстром, якому під силу полагодити зірку, є дідусь дівчинки Віки, але він зникає за таємничих обставин. Існування всього живого знаходиться під загрозою, тож маленька Віка, заручившись підтримкою свого робота Віктора, розпочинає пошуки родича. 

Варто зазначити, що мультфільм "Віктор_Робот" у 2020 році завоював Приз глядацьких симпатій Одеського міжнародного кінофестивалю.

Автором і художником анімаційного фільму є Анатолій Лавренішин, переможець багатьох світових кіноконкурсів, зокрема International Film Festival Rotterdam та Annecy International Animated Film Festival. У стрічці герої говоритимуть голосами відомих українців – Римми Зюбіної, Василя Мазура, Богдана Бенюка тощо. Саундтреки для мультфільму записували вітчизняні виконавці, такі як "ДахаБраха" та Dakh Daughters.

Прем’єра мультфільму про справжню дружбу в українських кінотеатрах запланована на березень 2021 року. Перший тізер побачив світ півроку тому.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Олег Сенцов закінчив роботу над своїм новим фільмом "Носоріг".

Якщо вам більше до вподоби зарубіжний кінематограф, то на порталі можна дізнатися, які ж серіали мали світову популярність у 2020 році за версією IMDb.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини