Головна Новини Дозвілля фільми і серіали IMDb назвав найпопулярніші серіали 2020 року
commentss НОВИНИ Всі новини

IMDb назвав найпопулярніші серіали 2020 року

До ТОП-10 серіалів року потрапили «Відьмак», «Академія Амбрелла» та «Мандалорець»

10 грудня 2020, 20:49
Поділіться публікацією:








Один із найпопулярніших серед телеглядачів сайт IMDb оголосив список із десяти найпопулярніших серіалів 2020 року.

IMDb назвав найпопулярніші серіали 2020 року

У 2020 році було багато гідних серіалів. Фото із відкритих джерел

Першу сходинку зайняло шоу компанії Amazon Prime Video "Хлопаки" (The Boys). А загалом у рейтингу IMDb знайдеться чимало відомих чи не кожному назв. Портал "Коментарі" залюбки розповість про популярні цьогоріч серіали трохи більше.


10. "Корона" / The Crown

Біографічний історичний драматичний телесеріал, присвячений королеві Великобританії Єлизаветі ІІ. Глядач дізнається про її життєвий шлях, починаючи від весілля із принцом Філіпом у 1947 році і закінчуючи сьогоденням.


9. "Відьмак" / The Witcher

Фентезійний серіал, знятий за однойменною серією романів Анджея Сапковського. Головним героєм є відьмак Геральт із Рівії, дужий найманець, який подорожує країною та знищує чудовиськ. Таке життя Геральта повністю влаштовувало, аж поки його не затягло в епіцентр військового протистояння двох народів.


8. "Світ Дикого Заходу" / Westworld

Переглядаючи цей серіал, ви опинитеся у незвичному парку атракціонів Westworld, де ролі жителів Дикого Заходу виконують людиноподібні роботи. Люди платять величезні гроші, аби відпочити у цьому парку. Найцікавіше почнеться, коли в системі станеться збій і частина роботів зможе контролювати власний вибір.


7. "Академія Амбрелла" / The Umbrella Academy

Історія розповість про сімох усиновлених дітлахів із надзвичайними здібностями. Вони жили й навчалися у Академії Амбрелла, яку заснував мільярдер Гарґрівс. У підлітковому віці Гарґрівс відправляє вихованців на боротьбу зі злочинцями. Чи вдасться їм це?


6. "Ферзевий гамбіт" ("Хід королеви") / The Queen's Gambit

Сюжет приведе глядача у Америку 50-х років, а саме дитячий будинок у штаті Кентуккі. Головна героїня — вихованка закладу Бет Гармон, яка дуже полюбляє шахи. Водночас вона має схильність до алкоголю і таблеток. Героїня намагатиметься не програти фінальну партію. І мова, як розумієте, не лише про шахи.


5. "Мандалорець" / The Mandalorian

Цей серіал обов’язково зацікавить шанувальників франшизи "Зоряні війни". Сюжет розповість історію п’ятирічної давнини після падіння Галактичної Імперії. Головними героями серіалу є Малюк Йода та самотній стрілок-мандалорець, представник давної раси благородних воїнів.


4. "Озарк" / Ozark

Головний герой історії — фінансовий консультант Марті із Чикаго. Він має чудову родину, але постійно шукає багатства. Так Марті стає членом мексиканського злочинного картелю. Але й там затриматися надовго не вдається. Тому чоловік краде в картелі певну суму грошей і тікає разом із родиною до невеличкого містечка Озарк…


3. "Пітьма" / Dark

У центрі сюжету — чотири родини із німецького міста Вінден, поруч із яким працює АЕС. У 2019 році безслідно зникає юний Міккель Нільсен, що дає поштовх низці неймовірних подій, у яку затягує представників сімей Канвальдів, Нільсенів, Доплерів і Тідеманів.


2. "Паперовий будинок" / Money Heist

Сюжет має зацікавити любителів кримінальної драми. Історія розповість про купку авантюристів, які планують обікрасти Іспанський королівський монетний двір.


1. "Хлопаки" / The Boys

Американський серіал-супергеройка, створений на основі одноіменного коміксу Гарта Енніса та Даріка Робертсона. Сюжет знайомить глядача із людьми, яким доводиться боротися із супергероями, котрі користуються своїми здібностями не на благо людства.

 

Який би серіал ви не обрали, команда "Коментарів" бажає вам приємного перегляду.

Раніше ж на порталі повідомлялося про кращі фільми та серіали 2020 року за версією премії People’s Choice Awards.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини