Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Виходить телевізійна адаптація відеогри The Last Of Us, і вона стане шедевром
commentss НОВИНИ Всі новини

Виходить телевізійна адаптація відеогри The Last Of Us, і вона стане шедевром

Серіал "Останні з нас", який заснований на грі The Last Of Us підкорив глядачів та критиків, які встигли переглянути кілька перших серій.

16 січня 2023, 14:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Якщо ви фанат відеоігор, або чогось, що пов’язано зі світом зомбі, то мали чути про екранізацію гри The Last Of Us. Пригодницька гра вийшла в 2013 році і тепер має величезну базу фанатів, а от серіал "Останні з нас" стартував 15 січня і одразу підкорив глядачів.

Виходить телевізійна адаптація відеогри The Last Of Us, і вона стане шедевром

Вийшла екранізація гри The Last Of Us "Останні з нас". Фото з відкритих джерел

Головна причина популярності гри виявилась в її сюжеті. Історія розгортається навколо Джоела, чоловіка, що має доправити 13-річну дівчинку Еллі до лікарів. Уся подорож проходить через постапокаліптичний світ в США, де кишать тисячі зомбі. Єдиний шанс врятувати людство, це Еллі, в крові якої містяться ліки.

Дія гри розгортається в 2033 році, через 20 років після того, як населення планети вразила грибкова інфекція, яка перетворює людей на зомбі. Хвороба згодом руйнує їхні очі, змушуючи їх використовувати ехолокацію, щоб знаходити людей і розривати їх на частини. Тепер захоплюючий сюжет гри трансформується в новий серіал. Трейлер був випущений минулого місяця, і він виглядає епічно.з Трейлера можна було оцінити подібність кадрів з серіалу та гри.

У серіалі є кілька знайомих облич. Шанувальники "Гри престолів" побачать не одного, а двох акторів серіалу. Акторка Белла Ремсі, яка зіграла Ліанну Мормонт у "Грі престолів", тепер взяла на себе роль Еллі. У той час як її партнер по серіалу Джорджа Мартіна Педро Паскаль (він же Оберин Мартелл), візьме на себе роль контрабандиста Джоела. Також у фільмі будуть грати ролі, ті хто озвучував оригінальну гру.

"The Last of Us виходить за межі гри, щоб стати надзвичайно вражаючим, часом карколомним, жахливим походом, подібним до перших днів The Walking Dead", — пише телевізійний інсайдер Метт Руш.

Багато критиків та глядачів після перегляду кількох серій вважають серіал "Останні з нас" однією з кращих адаптацій відеоігор, а також наголошують на тому, що він "балансує між холодним жахом і теплою людяністю".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що відомо, яке нове плем'я з'явиться у третій частині фільму "Аватар".

Також "Коментарі" писали про сімох акторів, які кардинально відрізняються від своїх ролей в кіно та реальному житті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини